PREDANÉ - 4-izbový byt na prenájom, Turčianske Teplice - Diviaky

Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 112 m²

Ponúkame na prenájom 4-izbový byt v meste Turčianske Teplice časť Diviaky. Byt sa nachádza v rodinnom dome s 2 bytovými jednotkami. Jedná sa o samostatné bytové jednotky pričom vstup do domu je cez spoločnú vstupnú chodbu. 4-izbový byt o rozlohe 112 m2 sa nachádza na poschodí, je po kompletnej rekonštrukcii a ponúka sa čiastočne zariadený. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, kuchyne, spálne s prechodom do ďalšej izby, obývačky a samostatnej izby. Priestranná kuchyňa disponuje úplne novou kuchynskoou linkou a spotrebičmi (el. rúra, plynový sporák, mikrovlnka).
Bytový dom je podpivničený a ponúka veľa odkladacích priestorov. Rodinný dom disponuje veľkou záhradou s altánkom a ovocným sadom. Parkovanie je možné pred domom alebo v garáži na pozemku.
Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a pešou dostupnosťou k potrebným službám (železničná stanica, škola, materská škola, obchody, potraviny, lekár, park, auapark, kúpele). Cena prenájmu je vrátane energíí. Za príplatok cca 10€ je k dispozícii aj televízor a internet. Voľný ihneď.
Pre viac informácií volajte Ing. Zuzana Beťáková, t.č.: 0907 332 221

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie