PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 29 m2, Šamorín

Typ: jednoizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 29 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj šikovný 1 izbový byt PRIAMO v centre mesta Šamorín, priamo na pešej zóne. Všade máte blízko!

Byt sa nachádza v 8 poschodovej bytovke, na siedmom poschodí. Svojou polohou a zároveň aj dispozíciou je vhodný ako štartovací byt pre jednotlivca alebo pár. V byte je prerobené kompletné vedenie kúrenia, elektrické vedenie a vodovodné potrubie. Kúpeľňa je po staršej rekonštrukcii, nachádza sa v nej sprchovací kút s umývadlom a toaletou. V kuchyni je zánovná kuchynská linka. V celom byte sú vymenené plastové okná, plávajúca podlaha a v kúpeľni dlažba.

Byt sa predáva BEZ zariadenia, pôdorys je len ako NÁVRH ZARIADENIA.
Byt ponúka priestor na spací kútik, ale aj na sedaciu súpravu a v kuchyni na jedálenský stôl.

Parkovanie je bezproblémové priamo pred bytovým domom. K bytu prislúcha štandardná pivničná kobka.

Výhodou bytu sú veľmi nízke náklady - 90€ mesačne na jednu osobu.

Mesto Šamorín ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, všetky služby, školy, škôlky, polikliniku, obchodné centrum. Mesto ponúka kultúrne a športové vyžitie buď priamo v meste alebo v blízkom športovom centre x-bionic alebo cykloturistiku na hrázdi alebo v Pomlé parku. Z bytu je výborná dostupnosť priamo na rýchlostnú cestu R7 (7 minút), pešia dostupnosť je maximálne 10minút na autobusovú stanicu.

Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, na byte nie sú žiadne ťarchy. Naša realitná kancelária spolupracuje s hypošpecialistkami, ktoré komunikujú so všetkými bankami a garantujú najlepšiu ponuku pre kupujúceho klienta. Všetky náklady spojené s kúpou/predajom nehnuteľnosti (katastrálne a notárske poplatky), ako aj prípravu právnických zmlúv, hradí naša realitná kancelária.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať.
Špecializujem sa na perfektne odvedenú prácu a na Váš skvelý pocit na záver spolupráce!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie