PREDANÉ - Na prenájom 1 izbový byt v Calvin Residence v Prievidzi

Typ: jednoizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 37 m²

Ponúkame na prenájom pre náročného klienta 1 izbový moderný byt vo výnimočnom objekte Calvin Residence v Prievidzi na ulici Sklenárskej. Objekt je samostatne stojaci moderný bytový dom na privátnom uzavretom pozemku s parkovacím miestom prislúchajúcim k bytu. Calvin Residence je postavený vo veľmi tichej a vyhľadávanej časti Starého sídliska v Prievidzi. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako aj kúpeľné mesto Bojnice , ktoré je dostupné pár minút na pešo cez mestský park . Realizácia tohto výnimočného projektu bola ukončená začiatkom roku 2022. Boli tu použité najmodernejšie materiály, ktoré zabezpečia nadštandardné bývanie. Prístup do bytového komplexu je z dvoch strán , z dôvodu možnosti parkovania za objektom. Nachádza sa tu moderný bezpečný výťah.
Ponúkaný byt sa nachádza na 1 poschodí. Byt je svetlý a priestranný s veľkým balkónom. V byte je podlahové kúrenie prekryté s veľmi vkusnou a odolnou plávajúcou podlahou. Toaleta je spojené s kúpeľňou, kde sú použité kvalitné a moderné keramické obklady.
Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie