PREDANÉ - 3x rodinný dom 110m2, ul. Obchodná - Trenčianska Turná

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3 novostavby rodinných domov v obci Trenčianska Turná na ulici Obchodná.
Domy sú vyhotovené do štádia holodom, všetky budú mať postavený zadný múr. Ploty medzi jednotlivými domami si môžu majitelia zhotoviť podľa vlastných predstáv. Kúrenie je podlahové elektrické (odporový kábel), ohrev vody zabezpečuje tepelné čerpadlo. V domoch je príprava na krb, príprava na fotovoltaiku a príprava na nabíjaciu stanicu na elektromobil. Osadené sú plastové okná s 3-sklom. Okná na terasu sú nadštandardne vysoké od zeme až po strop. Domy majú bielu fasádu, sú zateplené polystyrénom s hrúbkou 16cm a stropy izoláciou s hrúbkou 40cm.
Pred každým domom sú vyhotovené 3 parkovacie miesta zo zámkovej dlažby. Popri domoch bude vybudovaný chodník zo zámkovej dlažby a každý dom bude mať terasu zo zámkovej dlažby s rozlohou 27m2. Zo zadnej strany domov (na dvore) sú vyvedené nemrznúce ventily na vodu na polievanie trávnika.
V obci Trenčianska Turná sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako základná škola so škôlkou, obecný úrad, potraviny COOP, cukráreň, záhradkárske potreby, pošta a viaceré reštaurácie. Z obce Trenčianska Turná je vynikajúca napojiteľnosť na diaľnicu D1, na cestu na Bánovce nad Bebravou a tiež sa veľmi jednoducho a rýchlo dostanete do Trenčína.
Rodinné domy spĺňajú energetický certifikát kategórie A.
DOM A562m2299.000,-€ voľný
DOM B588m2 REZERVOVANÝ
DOM C588m2 REZERVOVANÝ
DOM D588m2299.000,-€ voľný
DOM E592m2299.000,-€ voľný
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie