PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 67 m2, Rovinka

Typ: trojizbový byt
Okres: Senec
Obec: Rovinka
Plocha: 67 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt, s dvoma terasami, v Rovinke na Kvetnej ulici. Dostupnosť do centra Bratislavy cca 15 minút autom.

Byt sa nachádza na prvom poschodí (2.NP) v strednej sekcii radovej zástavby so vstupným vchodom priamo z ulice v novo vybudovanej, tichej lokalite. Je orientovaný na východo-západ čo zabezpečuje celodenné presvetlenie bytu.

Užitková plocha bytu: 67m2. Terasa na východ prístupná z menšej izby: 6.10 m2. Zastrešená terasa na západ prístupná z obývacej izby: 6.87 m2.

Dispozícia bytu: vstupné schodisko do bytu na 1. poschodie, vstupná hala, obývacia izba spojená s kuchyňou a s výstupom na západnú terasu, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatná toaleta, spálňa orientovaná na západ a menšia obývacia izba orientovaná na východ s prístupom na terasu.

Opis bytu: Podlahy sú veľkoplošné laminátové s dlažbou na terasách. Plastové okná s dvojsklom, vnútorné žalúzie. Interiérové dvere sú presklenné a osadené v drevených zárubniach. Kúrenie je zabezpečené samostatným plynovým kotlom. Kuchynská linka so spotrebičmi, plynový sporák, digestor, drez s batériou.

Byt sa môže predať čiastočne zariadený podľa potrieb kupujúceho. Dom je zateplený. K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta. Celkové náklady bytu sú cca. 120 EUR/mesačne.

Občianska vybavenosť: Bytový dom sa nachádza v obytnej časti- vnútro bloku pekný park a detské ihrisko pre príjemne posedenie s deťmi. V tesnej blízkosti škôlka, obchody s potravinami, kaviarňou, reštauráciou, so službami. Kompletná občianska vybavenosť, so vzdialenosťou cca 15 min (MHD) do centra mesta a nájazdom na diaľničný obchvat.

Cena 220,000 EUR vrátane právneho a realitného servisu RE/MAX.

V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra. V prípade potreby Vám ponúkame bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie