PREDANÉ - Ponúkame 1-izbový byt na prenájom na Nábreží Sv. Cyrila v Prievidzi

Typ: jednoizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 38 m²

Ponúkame Vám na prenájom čiastočne zariadený 1-izbový byt v Prievidzi v obľúbenej lokalite na Nábr. sv. Cyrila. Plocha: úžitková: 38m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: plávajúca a PVC. Steny: stierky, čerstvo vymaľované. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, mikrovlnka, varná kanvica, stôl s 2 stoličkami. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. V predsieni sa nachádza vstavaná skriňa a automatická práčka. Výhody: slnečný, kľudné prostredie, pekný výhľad, kompletná občianska vybavenosť, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, ihrisko, park... Cena nájmu: 320 €/mesiac, depozit 2 mesačné splátky. V cene je optický internet aj káblová TV. Byt je voľný ihneď pre 1 - 2 osoby, pre nefajčiarov, bez zvierat.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie