PREDANÉ - 3 izbový byt na ulici Trenčianska, BA- Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt vo vyhľadávanej časti Bratislavy, m.č. Ružinov, blízko jazera Štrkovec na ulici Trenčianska.
BYT: Celková výmera bytu je 102,73m2, vrátane jeho príslušenstva. Príslušenstvo bytu tvorí pivničná kobka o výmere 4,16m2, sklad o výmere 2m2 a mezanín o výmere 28,14m2. Byt sa nachádza na 9/9 poschodí. Byt pozostáva z troch obytných miestností a príslušenstva, ktorým sú predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, WC, chodba, balkón (7,1 m²), sklad, pivničná kobka a priestor nad bytom (mezanín), orientovaný na dve svetové strany VZ. Byt je kompletne zariadený. Na všetkých oknách sú rolety, byt je klimatizovaný a má dostatok úložného priestoru. K bytu je možné prikúpiť si vonkajšie parkovacie státie (+ 339 900 €.
LOKALITA: Bezpečná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, zastávka električky/autobusu (Líščie nivy) do 6min. chôdze, zastávka trolejbusu/autobusu (Mliekarenská) 1min. chôdze, ktoré vedú priamo do centra. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, čerpacia stanica, kompletná sieť obchodov, parkov ako aj Štrkovecké jazero do 10 min chôdze.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie