PREDANÉ - 3 izbový byt vo výbornej lokalite - Bratislava Kramáre na predaj

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt, s úžitkovou plochou 97,41 m2 + loggia 9m2 + balkón 6 m2, vo výbornej lokalite Bratislava-Kramáre, v slepej ulici Magurská, kúsok od lesa. Bytový dom je postavený zo 45 cm tehly, do užívania bol daný v roku 2001, má zrenovovanú fasádu aj spoločné priestory a novú vstupnú bezpečnostnú bránu na čip. Samotný byt sa nachádza na 2. poschodí z 3, pričom v bytovke sa nachádza iba šesť bytov (dva oproti sebe na každom poschodí) čo zaručuje maximálne možné súkromie. Byt je orientovaný na západ a na sever, čo zaručuje jeho príjemné presvetlenie, ale zároveň vám nepraží slnko do bytu celý deň.
DISPOZÍCIA BYTU:Priestranná vstupná hala s technickou miestnosťou, s možnosťou využitia úložného priestoruSamostatné WCSamostatná kúpeľňa s oknom, veľkou rohovou vaňou a keramickým umývadlomPriestranná obývacia izba so vstupom na loggiu, ktorá prepája obývačku so spálňou a detskou izbou. Loggiu (9m2) je možné využiť na príjemné posedenie, keďže na ňu nie je výhľad z ulice a vďaka okolitej zeleni ani od susedov. Veľká kuchyňa so zabudovanou kuchynskou linkou a s barovým pultom so stoličkami z dubového dreva, vstavanými spotrebičmi a s výstupom na balkón (6m2), elegantne prepojená s obývacou izbou. Spálňa orientovaná do lesa so vstupom na loggiuDetská izba orientovaná do lesa, ktorá je využiteľná aj ako hosťovská izba alebo pracovňa, so vstupom na loggiuByt má nainštalovaný vlastný plynový kotol, v celom byte sú tepelné radiátory, čo vám zaručuje možnosť kúriť podľa vašich vlastných potrieb kedykoľvek počas celého roka. V byte je plávajúca laminátová podlaha, s výnimkou kúpeľne, toalety a technickej miestnosti, kde je dlažba.Plastové okná sú vybavené žalúziami, v celom byte sú dubové dvere so zárubňami, ktoré poskytujú dobré odhlučnenie. Byt je vybavený bezpečnostnými vstupnými dverami a dostatkom úložného priestoru. Náklady na bývanie pre 3 osoby vychádzajú na cca 200 EUR/mesačne. LOKALITA:
Mestská časť Nové mesto - Kramáre je exkluzívna lokalita, vyhľadávaná najmä vďaka možnosti sa pešo priamo z domu vydať na výlet po Malokarpatských vrchoch, na Kamzíku ste priemerným tempom do cca 30 minút.Zároveň je však výborná dostupnosť na obchvat aj do centra mesta – na Hodžovom námestí ste MHD za 6 minút. Zastávka MHD sa nachádza v dostupnosti cca 5 minút od domu. V dosahu pešej dostupnosti cca 5 minút od domu sa nachádzajú potraviny Tesco Express a dve lekárne. V pešej dostupnosti cca 8 minút sa nachádzajú potraviny Terno, pošta, bankomat, drogéria, reštaurácie, kaviarne, pizzeria, cukráreň.V pešej dostupnosti sa nachádza Nemocnica s poliklinikou Kramáre a Národný onkologický ústav
Cena bytu je 370 000 EUR, dohoda možná. K bytu je možné dokúpiť samostatnú priestrannú garáž (21 m2) priamo v bytovom dome s množstvom úložného priestoru za 35 000 EUR, dohoda možná.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie