PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 89 m2, Prievidza

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 89 m²

Ak hľadáte priestranný byt /89 m2/, ponúkam Vám na PREDAJ modernú, presvetlenú nehnuteľnosť s príjemnou atmosférou v obľúbenej lokalite v centre mesta PRIEVIDZA.

Lokalita má nielen výbornú občiansku vybavenosť ale aj jednoduchý a rýchly prístup do mesta.
Parkovanie pre rodinu je možné v garáži bytového domu /dá sa dokúpiť/, alebo pred bytovým domom /10 eur ročne mestu PD/.
Byt sa nachádza na 3. poschodí v areáli PRO CENTRA PRIEVIDZA na ul.Švéniho. Pri vchode do vstupnej chodby Vašu pozornosť upúta šatník a topánkovník.
Preto sa nedostatku priestoru na odkladanie šatstva báť nemusíte. Vpravo od chodby sa nachádza kúpeľňa a vľavo samostatná toaleta. Kúpeľňa je priestranná, vybavená sprchovým kútom a tiež vaňou. Krásny obklad s imitáciou mramoru pôsobí príjemne a zároveň luxusne. Svoj priestor tu majú aj spotrebiče BOSCH (práčka a sušička).
Vpravo od chodby sa nachádza spálňa, ktorá je podkrovná a je vybavená veľkou vstavanou skriňou a posteľou, ktorú si rodinka urobila sama. Oproti vchodovým dverám je izba, ktorá poslúži ako detská izba, pracovňa, či tiež ako menšia spálňa.

Na záver chodba vyúsťuje do veľkorysého priestoru obývačky s kuchyňou. Ide o štedrý, krásne presvetlený priestor s dostatkom miesta na pohodlnú obývaciu časť veľkú kuchyňu/kuch.linka zn.DALNO/, ktorá svojim vybavením poteší každú dobrú kuchárku.Spotrebiče BOSCH,HISENSE.. Podlahy sú plávajúce v kombinácii s dlažbou.
To všetko krásne zaliate svetlom, ktoré do interiéru preteká cez 4 okná a 2 balkónové dvere. Z obývačky je výstup na príjemný rožný balkón (16m2,epoxidová podlaha, zastrešnie s protisnehovou zábranou)s dostatkom priestoru pre vytvorenie príjemného posedenia na oddych či stolovanie vonku. Byt je jeden rok po rekonštrukcii ,mesačné náklady predstavujú pre 4 člennú rodinu 190 eur.


Zaujala Vás moja ponuka?0917 902 966

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie