PREDANÉ - Predaj pozemku 765 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: nezaradený priestor
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 765 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj investičný pozemok na Ulici Staré Grunty nad Líščím údolím umožňujúci zaujímavé architektonické riešenia.

V LOKALITE NIE JE VYHLÁSENÁ STAVEBNÁ UZÁVERA.

STREET VIEW:

https://www.google.com/maps/@48.1553108,17.0647585,3a,75y,257.27h,74.6t/data=!3m6!1e1!3m4!1sngiaEYezy0IP_EWQ4C8KJw!2e0!7i16384!8i8192

Bližšie informácie, podklady, UPI, LV, technické mapy sietí (voda, kanalizácia, elektrina)... Vám radi doplníme e-mailom a telefonicky.


POZEMOK:

Jedná sa o mierne svahovitú parcelu obdĺžnikového tvaru s celkovou rozlohou 765 m2, podľa aktuálnej a platnej UPI definovaný ako stavebný pozemok.

Šírka pozemku je v časti ulice Staré Grunty 14m, dĺžka cca 54m.

Slnečný pozemok s juhozápadnou orientáciou s pekným výhľadom na Karlovu Ves, Hindlerberg a okolie. Pozemok je situovaný medzi zastávkami MHD „Tôňava“ na južnej strane a „Bedľová“ na severnej strane.

Prístup k pozemku je bezproblémový asfaltovou cestou, pozemok sa nachádza bezprostredne pod ulicou Staré Grunty, viď fotodokumentáciu a prílohy.

V bezprostrednej blízkosti pozemku vedú inžinierske siete elektrického vedenia. Aktuálna dostupnosť ostatných inžinierskych sietí (voda kanalizácia, telekomunikačné vedenia...) sa aktuálne nachádza pri hore uvedených zastávkach MHD, kde nedávno prebehla výstavba developerských projektov.

Voda a kanalizácia budú v roku 2023 výrazne priblížené k pozemku, nakoľko sa na blízkej parcele realizuje projekt.

Oblasť zahŕňajúca ponúkanú parcelu je definovaná aktuálnou UPI kde uvedený pozemok je: „Súčasťou rozvojového územia s názvom urbanistickej funkcie 102 – málopodlažná zástavba obytného územia. Územie slúžiace pre bývanie v rodinných domoch a bytových domoch do 4 nadzemných podlaží a k nim prislúchajúce nevyhnutné zariadenia – v súlade s významom a potrebami územia stavby občianskeho vybavenia (zeleň, ihriská, dopravné a technické vybavenie, garáže a pod.) Podiel funkcie bývania musí tvoriť min. 70% z celkových podlažných plôch nadzemnej časti zástavby funkčnej plochy. Do počtu nadzemných podlaží sa nezahŕňa podkrovie alebo posledné ustupujúce podlažie, ak jeho zastavaná plocha je menšia ako 50% zastavanej plochy predchádzajúceho podlažia.

Percentuálna zastavanosť plochy pozemkov je 22% z plochy pozemku (mimo spevnených plôch a komunikácii) pri stavbe rodinného domu. Pri bytovom dome je zastavanosť 30% rozlohy parcely.

Prevládajúce funkčné využitie predstavujú rôzne formy zástavby rodinných domov. Prípustné v území je umiestňovať bytové domy do 4 nadzemných podlaží, zeleň, vedenia technickej a dopravnej vybavenosti pre obsluhu územia, drobných prevádzok a služieb.
Mestská časť Bratislava - Karlova Ves obstaráva pre územie, ktorého súčasťou je predmetný pozemok, spodrobňujúcu územnoplánovaciu dokumentáciu „Územný plán zóny Karlova Ves – Líščie údolie, v ktorej je rozpracovaná podrobná koncepcia funkčného využívania a hmotovo-priestorového usporiadania územia vrátane rozširovania inžinierskych sietí.

https://www.karlovaves.sk/zverejnovanie/strategicke-dokumenty/uzemne-plany/


LOKALITA:

Vzácna a pokojná lokalita Bratislavy so sľubným potenciálom výstavby rodinných domov resp. subtílnych bytových domov definovaným UPI Hlavného mesta SR Bratislavy. Vysoko likvidný pozemok sa nachádza v lokalite, kde obec primárne plánuje rozširovať zastavané územie – plochy určené na bývanie.
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť aj v pešej dostupnosti. Blízke dopravné napojenie na diaľničný obchvat (Most Lanfanconi – Tunel Sitina).
Podobne aj športové aktivity rozširuje možnosť blízkeho napojenie na kvalitné cyklotrasy v susednom Rakúsku.


CENA: 299 900,-€

Uvedená cena je vrátane servisu RK, poradenstva a právneho servisu s garanciou kvality ISO 17024.
Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s najnižším úrokom.

KONTAKT:

Mgr. Tomáš Freytag - 0908 508 801
Mgr. Erik Michálek - 0902 430 773

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie