PREDANÉ - Predaj domu 100 m2, Ľutov

Hľadáte svoje nové bývanie alebo rekreačný dom na dobrej adrese len 5 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou? Tak teraz je tu pre vás ponuka na kúpu komplet zrekonštruovaného 3- izbového rodinného domu v obci Ľutov o celkovej úžitkovej ploche 100m2 na parcele o výmere 419 m2.
Benefitom domu je aj obytná miestnosť s osobitným vchodom zo dvora, ktorej súčasťou je aj sprcha s toaletou a výstupom do podkrovnej obytnej miestnosti v súčasnosti využívaná ako „letná kuchyňa“. Táto časť domu má potenciál aj na oddelené bývanie pre deti, resp. rodiča- prarodiča. Súčasťou domu je aj vstavaná garáž.
V dome ja napojený na verejný vodovod, vykurovanie zabezpečené plynovými gamatkami, odpadová voda odvádzaná do žumpy. Súčasťou domu je aj zeleninovo-ovocná pivnica zapustená do zeme. Malá záhradka poskytuje optimálne zázemie k domu , ostatné je na bezprostrednej okolitej prírode lúk a lesov.
Neváhajte mi zavolať a zrealizovať obhliadku domu v tichom kľudnom prostredí malebnej dedinky na cenovej úrovni čiastočne zrekonštruovaného 4-izbového bytu v okresnom meste a zmeniť tak jeho kúpou kvalitu svojho bývania s pridanými benefitmi na rodinnom dome.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie