PREDANÉ - Na prenájom 2-izbový byt v lokalite Slnečnice, ulica Zuzany Chalupovej

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom moderný a kompletne zariadený 2-izbový byt v lokalite Slnečnice (ul. Zuzany Chalupovej) s výhľadom do vnútrobloku bytového domu so zeleňou a parkovým mobiliárom.
Byt je k dispozícii od 1. marca 2023.
Byt má celkovú plochu 48 m2, z toho 8 m2 balkón. Je umiestnený na 4. poschodí bytového domu s vlastným výťahom skolaudovanom v roku 2020. Obe miestnosti sú orientované na východ a majú vlastný vchod na balkón s príjemným posedením. Obývacia izba je spojená s kuchynským kútom.
Bývanie je možné pre 1 až 2 osoby.
Byt je kompletne zariadený veľkorysým úložným priestorom a má k dispozícii tieto spotrebiče: elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, automatická práčka, vysávač a flat screen TV. Vysokorýchlostný internet s wifi a káblová TV sú k dispozícii a v cene.
Celková konečná suma nájmu na 1 mesiac: 700 EUR (prenájom 520 EUR a energie + internet + káblovka 180 EUR).
Lokalita Slnečnice – Zóna Mesto má pohodlnú dopravnú dostupnosť autom z Panónskej ako aj Dolnozemskej cesty a autobusom z blízkej autobusovej zastávky. Na diaľnice D4, D2 a D1 je to doslova pár minút autom.
Na mieste je výborná občianska vybavenosť s obchodmi ako napr. Billa, 101 Drogerie, Pepco, JYSK, PLANEO Elektro, SuperZOO ako aj lekáreň, kaviarne a reštaurácie, plus v blízkosti je aj Nemocnica Antolská či klinika ProCare Betliarska. Z lokality je to pár minút na petržalskú hrádzu so skvelým oddychovým vyžitím.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie