PREDANÉ - Nadštandardná rekonštrukcia bytu v úplnom centre v tehlovej bytovke! 2 izb.prerobený na 3!

Typ: dvojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 69 m²

Lokalita širšieho centra mesta s unikátnou atmosférou je ako stvorená pre všetkých, ktorí milujú mesto a všetky jeho vymoženosti. Všetko, čo potrebujete k plnohodnotnému mestskému životu, nájdete v okolí nehnuteľnosti. V pešej dostupnosti máte dominanty starého mesta, hradný kopec, mestský park, pešiu zónu, revitalizovanú promenádu popri rieke a OC Promenáda. V blízkosti máte aj dominantu mesta Zobor, kde je možný relax výstupom na Pyramídu, ďalej je v blízkosti aj OC N-Cetro, mestská tržnica a OC Mlyny.
RK Dobré Reality ponúka v zastúpení vlastníka krásny, novozrekonštruovaný byt. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome na 1 poschodí/2.podlaží Celková výmera je 69,31m2, z toho 9m2 tvorí murovaná pivnica, nachádzajúca sa v suterénnej časti byt.domu. Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, je zrekonštruovaný a zateplený.
Čo zahŕňa rekonštrukcia?
-nová elektroinštalácia, menené podlahy, 7 komorové okná s trojsklom, nové stierky, zárubne, dvere, vstupné bezpečnostné, kúpeľňa – sanita nakomplet + elektrické podlahové kúrenie, nové stupačky, vlastný ohrev teplej vody s elektrickým bojlerom s možnosťou ovládania na diaľku. Na chodbe - ROLDOR. Čo sa týka kuchynskej linky – na dohode s novým majiteľom.
Dispozícia bytu:
vstupná chodba, dve samostatné izby – orientácia západná, kúpeľňa s priestranným sprchovým kútom a toaletou, kuchyňa spojená s obývacou časťou – orientovaná na juhovýchod. Jedinečnosť bytu tkvie v presvetlení 3 slnečnými, svetovými stranami.
V izbách a v kuchyni zabezpečujú teplo radiátory, v kúpeľni sa nachádza podlahové kúrenie.
Mesačné náklady na bývanie sú 170,- €
Byt je vhodný rovnako pre rodinu, ako aj na investíciu.
Cena nehnuteľnosti 165 000,-€
Pokiaľ chcete byť v dostupnosti centra mesta a mať v dosahu všetkého ako na dlani, tak ma môžete kontaktovať na tel.č. 0915 95 95 92.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie