PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 61 m2, Banská Bystrica

Typ: dvojizbový byt
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 61 m²

RE/MAX ponúka na predaj priestranný dvojizbový byt po rekonštrukcii na ul. THK v Banskej Bystrici.

Popis bytu: bytová jednotka sa nachádza na 3. poschodí obytného domu, pozostáva z dvoch izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a sušiarne, samostatného WC , priestrannej chodby, balkóna, loggie a pivnice.


Prístup do bytu- samostatný prístup z chodby podlažia. Podlahy obytných miestnosti drevené parkety v izbách a keramická dlažba v kuchyni, soc. zariadeniach a chodbe. Vnútorné úpravy povrchu stien a stropov – hladká a zrnitá omietka; dvere plné a zasklené; okná plastové s izolačným dvojsklom,v kúpeľni a kuchyni keramický obklad,sanita a batérie.

Kuchyňa je vybavená linkou, elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom, nerezovým drezom, batériou, keramickým obkladom.

V murovanom bytovom jadre je osadený atypický sprchový kút na mieru so sprchovou batériou, umývadlo s batériou, ker. obklad; WC- misa kombi, ker. obklad. Vykurovanie- ÚK, teplovodné, vykurovacie telesá radiátorové nové s výnimkou jedného radiátora v izbe. Na ventiloch sú osadené termostatické hlavice. V byte sú kompletné rozvody IS, rozvod studenej a teplej vody, nová elektroinštalácia.

Byt je v dobrom stavebnotechnickom stave, po revitalizácii a zmene dispozície (zrušenie komory a tým docielenie priestrannej kuchyne a posunutia kúpeľne).

Stav zodpovedá udržiavanému užívaniu a veku. Celková výmera podlahovej plochy bytu s príslušenstvom je 61, 51 m2. Byt je umiestnený na 3 poschodí/ výťah.

Mesačné úhrady SBD BB 133 euro.

Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Rada Vám poskytnem bližšie informácie.

CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu.

CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie