PREDANÉ - Stavebný pozemok so starším rodinným domom, Velké Vozokany, okres Zlaté Moravce

REZERVOVANÉ
Dobré reality - silná slovenská realitná sieť, Vám EXKLUZIVNE ponúkajú na predaj stavebný pozemok so starším rodinným domom v obci Veľké Vozokany, okres Zlaté Moravce.

PREDMET PONUKY:
Severovýchodne orientovaný, slnečný, veľmi mierne svahovitý pozemok o celkovej výmere 1005m2 a rozmeroch približne 13 x 75m sa nachádza v okrajovej časti obce Veľké Vozokany v okrese Zlaté Moravce. Momentálne je využívaný ako ovocná záhrada, je tu vysadených viacero ovocných stromov (hrušky, čerešne, slivky, jablone, orech) v tesnej blízkosti pozemku sa nachádza agátový háj.
Priamo na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete ( voda, elektrina a plyn) a vlastná studňa. Pozemok je oplotený, prístupný asfaltovou obecnou cestou.

V prednej časti pozemku sa nachádza starší trojizbový rodinný dom s priradeným súpisným číslom, s verandou a garážou. Podlahová plocha domu je približne 100m2. V dome je zavedená elektrika (nová rozvodová skriňa), voda, kanalizácia a plynová prípojka sú priamo na pozemku. Strecha domu (z pálenej škridle) aj žľaby sú v dobrom technickom stave. Do domu sa vstupuje cez presklenné dvere vedúce do verandy a malej chodby odkiaľ je vstup na povalu. Vnútri sa nachádzajú tri izby, z ktorých jedna pôvodne slúžila ako kuchyňa, ďalšie dve ako obývacia izba a spálňa s drevenou podlahou a stropom. Okná a interiérové dvere sú pôvodné drevené. Kúrenie v dome je elektrické.
Dom je v horšom technickom stave, preto je možné ho zbúrať a postaviť si na pozemku nový podľa svojich predstáv. Je možná aj rekonštrukcia domu, ktorá by si však vyžadovala väčší zásah.
Priamo pri dome sa nachádza pristavená garáž, v záhrade je vonkajšie sedenie s krásnym dreveným altánkom.
Obec v blízkej budúcnosti plánuje za pozemkom urobiť cestu a výstavbu rodinných domov, čo by otváralo príjazd na pozemok z obidvoch strán

LOKALITA:
Obec Veľké Vozokany sa nachádza len 8 km južne od mesta Zlaté Moravce. Je veľmi dobre dostupná aj z diaľnice spájajúcej Bratislavu a Banskú Bystricu a má dobré napojenie na väčšie mestá v okolí – Nitra ( 35km), Levice (30km), Vráble (14km).
Obec má bohatú históriu, nachádza sa tu jediný pomník protitureckých bojov na Slovensku - pomník víťazstva nad Turkami z roku 1652 socha leva na mramorovom podstavci.
Na začiatku obce sa nachádza krásna vodná nádrž, ktorý poskytuje príjemný oddych s možnosťou kúpania a rybolovu.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Krásna ovocná záhrada s rodinným domom poskytne novému majiteľovi príjemné prostredie pre trvalý pobyt, či víkendový relax v tichom prostredí.

CENA:
45 000,- Eur vrátane provízie a poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie Dobré Reality.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie