Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Podunajské Biskupice, Medzi jarkami, Estónska - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný dvojizbový byt na Estónskej ulici v mestskej časti Bratislava II - Podunajské Biskupice (miestna časť Medzi jarkami). Byt sa nachádza na 3. poschodí v 7. poschodovom zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom. Orientácia bytu na východnú stranu s výhľadom do veľkého nádherného parku s množstvom zelene. Bytový dom je situovaný v zástavbe štandardných bytových domov a rodinných domov v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, neďaleko Lesopark Vrakuňa (Vrakunský lesík).

DISPOZÍCIA BYTU (viď 3D pôdorys):
Skvelá dispozícia pozostáva z dvoch obytných miestností (obývačka a spálňa) a z príslušenstva (kuchyňa, kúpeľňa, väčšia chodba, WC a pivnica). Podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva predstavuje 51,96 m². Na prízemí sa nachádzajú vstupné priestory domu s poštovými schránkami a suteréne priestory spoločných zariadení domu a pivničné priestory.

STAV BYTU A VYBAVENIE:
V roku 2019 prebehla rozsiahla rekonštrukcia bytu: stierky, maľovka, vstupné dvere, rozvody elektriny, podlahy - kvalitná keramická dlažba v chodbe a kuchyni, laminátové parkety v izbách, ešte skôr boli vymenené aj okná za plastové. Vybavenie - nová kuchynská linka so sklokeramickou plynovou doskou a elektrickou rúrou, samostatná chladnička s mrazničkou, sklápací stôl so skladacími stoličkami, digestorom, osvetlenie pod vrchnými skrinkami, v chodbe stavaná skriňa, odkladací priestor so zasúvacími dverami, v obývačke veľká Rolldor zostava so skriňami v strede policami a podstavcom na televízor. Trvalo zabudované zariadenie a vybavenie zostáva v byte, ostatné zariadenie podľa dohody s predávajúcim.

STAV BYTOVÉHO DOMU:
V roku 2011 prebehla rozsiahla rekonštrukcia bytového domu: zateplenie obvodového plášťa, rekonštrukcia strechy, osadenie okien na schodiskových lodžiách, výmena okien v priestoroch spoločných zariadení domu aj v pivničných priestoroch, výmena vstupných dverí (brán), výmena výťahu. Podiely na pozemkoch niesu predmetom prevodu.

NIEČO LOKALITE:
Nádherným miestom je práve Lesopark Vrakuňa (Vrakunský lesík), ktorý láka nielen na víkendové prechádzky a opekačky. Mestská časť v ňom postupne vybudovala nové osvetlenie, hracie plochy pre deti, cyklochodník a vysadili aj viac ako 500 nových stromov, ktoré pravidelne udržiavajú. Vrakunský lesopark nadväzuje na oddychovú zónu v rámci dunajskej hrádze. Lesopark Vrakuňa je vhodná voľba na oddych pre celú rodinu. Kompletná občianska vybavenosť, 20 m od bytového domu je aj materská škôlka.

MESAČNÉ NÁKLADY NA BÝVANIE:
Zálohová platba za nájom pre 1 osobu 140 € + 25 € elektrina a plyn 6 €.

Vizualizácia 3D pôdorys má ilustračný charakter a nemusí v plnej miere zodpovedať realite, čo sa týka zariadenia a vybavenia.

"Tichá lokalita neďaleko Lesoparku Vrakuňa (Vrakunský lesík)"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61919
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
58531 dusanpozgay[at]haloreality.sk 165700
35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61919
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia