PREDANÉ - PRENÁJOM: Administratívny priestor v polyfunkčnej budove so záhradou, dvorom a parkovaním, 52 m2, Revúca

Typ: administratívna budova
Okres: Revúca
Obec: Revúca
Plocha: 52 m²

HĽADÁTE V REVÚCEJ PRIESTOR PRE SVOJU FIRMU, ALEBO JEJ POBOČKU?
HĽADÁTE DOBRE DOSTUPNÝ PRIESTOR S BEZPROBLÉMOVOU OBSLUŽNOSŤOU A PARKOVANÍM?
HĽADÁTE ADNINISTRATÍVNE PRIESTORY A SKLADY V JEDNOM DVORE?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v polyfunkčnej budove v Revúcej do prenájmu administratívny priestor s parkovacími miestami, dvorom, záhradou a možnosťou prenájmu skladových priestorov.

PREDMET PONUKY
Priestranný, kompletne zrekonštruovaný administratívny priestor s kuchyňou, príručným skladom a sociálnym zariadením, situovaný na 2 NP polyfunkčnej budovy (obchod, byt, skladové priestory), prístupný schodiskom a samostatným vstupom z dvora oploteného pozemku (1805 m2) monitorovaného kamerovým systémom. Prístup do objektu je asfaltovou cestou a posuvnou, uzamykateľnou bránou.
Rekonštrukcia administratívneho priestoru bola realizovaná v roku 2022 v rozsahu: výmena interiérových dverí, okien za plastové, podláh, elektroinštalácií, vodovodných a kanalizačných rozvodov, osvetlenia (vrátane zníženia stropov), interiérové stierky, sociálne zariadenie.
Samotná budova prešla čiastočnou rekonštrukciou (vstupné dvere, výmena okien na spoločných priestoroch za plastové, výmena vstupných dverí), ktorá v roku 2023 pokračuje zateplením obvodového plášťa.
Vykurovanie budovy je zabezpečené ústredným kúrením centrálne (vlastná kotolňa). V cene prenájmu sú zahrnuté náklady na spotrebu vody a vykurovanie.
V suteréne budovy (skladové priestory) je k dispozícii vlastná studňa na úžitkovú vodu.

UVÍTAME NÁJOMCU, KTORÝ NÁJDE ZMYSEL VO VYUŽITÍ DVORA A ZÁHRADY.

V PRÍPADE ZÁUJMU SÚ K DISPOZÍCII NA PRENÁJOM ĎALŠIE PRIESTORY - V BUDOVE PODZEMNÁ GARÁŽ SO SAMOSTATNÝM VSTUPOM, VO DVORE SAMOSTATNÉ SKLADY (HALY).

DISPOZÍCIA
1 NP: vstupná chodba so schodiskom a samostatným WC
2 NP: galéria, administratívny priestor, kuchyňa, príručný sklad, sociálne zariadenie (sprcha, umývadlo, WC)
Exteriér: parkovacie miesto, dvor, záhrada.

LOKALITA
Revúca patrí k malým okresným mestám s bohatou históriou a kompletnou občianskou vybavenosťou (ZŠ, MŠ, SŠ, Mestský úrad, Okresný úrad, banky, sieť obchodov a služieb, pošta, kostol, reštaurácie, pohostinstvá a i.) dobre dostupnou v centre mesta alebo na priľahlých sídliskách, či v zástavbe rodinných domov (do 10 min. pešej chôdze alebo autom).
Okrem občianskej vybavenosti je Revúca centrom menších i väčších firiem a je vynikajúcim východiskovým bodom pre rekreáciu v Národnom parku Muránska planina a pohoriach Stolických vrchov (cykloturistika, turistika, návšteva historických, kultúrnych pamiatok a prírodných zaujímavostí - múzeá, hrady, jaskyne a i.)
Revúca je okrem automobilovej dopravy dostupná vlakovou a autobusovou dopravou. V blízkosti polyfunkčnej budovy sa nachádza nákladná železničná stanica.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Polyfunkčná budova a administratívny priestor sa v Revúcej nachádzajú v málo frekventovanej ulici so zástavbou rodinných domov. Pekný, priestranný oplotený, dvomi bránami prístupný pozemok so záhradou a spevnenými plochami vytvára funkčné a estetické zázemie pre prácu a podnikanie v akomkoľvek dennom, či nočnom čase. Tiché, bezpečné prostredie a napriek tomu dobrá dostupnosť do centra mesta a k jeho vybavenosti službami sú nezvyčajnou prednosťou objektu. Benefitom polohy je aj dobrá dostupnosť k výjazdu v smere do Tisovca a Rožňavy, rovnako ako bezprostredná blízkosť nákladnej železničnej stanice.
Multifunkčnosť objektu, kombinovateľnosť administratívnych a skladových priestorov využiteľných aj ako výrobné priestory, dostatok parkovacích a obslužných plôch, poskytujú nájomcovi priestor pre využitie objektu na sídlo firmy, rozšírenie prevádzky, či zriadenie novej prevádzky alebo pobočky už existujúcej firmy. Pre kompletné podnikateľské zázemie firmy, ktorá ho ešte v Revúcej nemá, je možné rozšíriť ponúkané priestory o 2 izbový byt, alebo ďalší administratívny priestor na 1 NP (v štádiu prípravy).

CENA
7,00 Eur/m2 bez DPH v prípade platcu DPH, prípade neplatcu DPH je cena konečná. V cene sú zahrnuté náklady na spotrebu vody a kúrenie. Zálohové platby na el. energiu sa hradia samostatne. Pri prenájme sa hradí depozit vo výške 3 mesačného nájmu. Skladové priestory dohodou (podľa typu).

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie