PREDANÉ - Prenájom 1 izbový byt Nitra - Chrenová

Typ: jednoizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra

Ponúkame Vám na prenájom 1 izbový byt v Nitre, na Triede Andreja Hlinku. Nachádza sa na 4. poschodí /8 s výťahom, situovaný je smerom juhovýchodne do pokojného prostredia plnej zelene. Celková rozloha bytu je 38m2 a prešiel kompletnou rekonštrukciou.

Dispozícia:
Priestranná vstupná chodba, kúpeľňa spolu s toaletou, nový sprchovací kút, kuchyňa spoločne s obývacou časťou a spálňa.
Vybavenie a zariadenie bytu:
Byt sa prenajíma komplet zariadený - manželská posteľ, šatníková skriňa, komoda, písací stôl, konferečný stolík, TV, sedacia súprava, kuchynský stôl, stoličky. Kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynový sporák, vstavaná elektrická rúra, mikrovlnná rúra, pračka).
Ostatné vybavenie: internet
Výhody: slnečný byt, v maximálnej blízkosti všetka občianska vybavenosť, obchodné a nákupné centrá, školy, škôlky, zastávka MHD. Bezproblémové parkovanie pred bytovým komplexom.
Cena prenájmu je 550 €/mesiac vrátane energií a internetu. K dispozícii od 1.10.2023

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie