PREDANÉ - IBA U NÁS! Slnečný 2 izbový byt, 66 m2, Kpt. Nálepku, Ilava

Typ: dvojizbový byt
Okres: Ilava
Obec: Ilava

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka na predaj 2-izbový byt s výnimočnou rozlohou 66 m2 v tichej časti mesta Ilava. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej špajze, kúpeľne s vaňou a toaletou, kuchyne, veľkej obývacej izby a útulnej spálne. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a prešiel čiastočnou rekonštrukciou (podlahy, murované jadro, plastové okná). Má vlastné kúrenie, vďaka čomu si dokážete zakúriť aj v prechodnom období. K bytu prislúchajú aj dve väčšie pivnice, ktoré poskytujú dodatočný úložný priestor pre veci, ktoré by inak zaberali miesto v byte. Bezproblémové je aj parkovanie pred alebo v okolí bytového domu.
Okolie ulice Kapitána Nálepku, kde sa byt nachádza je skvelé pre rodiny aj jednotlivcov. V blízkosti bytového domu je detské ihrisko, dostatok zelene, čo umožňuje príjemné prechádzky alebo aktívny oddych. Poloha bytu ponúka pohodlný prístup ku všetkým potrebným službám a obchodom, ako sú supermarkety, lekárne, reštaurácie a kaviarne. Je to výhoda, ktorá ušetrí čas a uspokojí každodenné potreby. Celkovo je táto lokalita kombináciou pokojného bývania a praktickej občianskej vybavenosti.
Tento byt je ihned k dispozícii a je vhodný pre tých, čo hľadajú bývanie pre seba, ale aj na investíciu.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/F3HVE5JKMiq?section=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie