PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 48 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 48 m²

Exkluzívne ponúkame na prenájom krásny 2 izbový byt v Bratislave-Petržalke, v obľúbenom bytovom komplexe Slnečnice – Zóna mesto.

BYT:
Byt o výmere 48 m2 z toho 7 m2 loggia, sa nachádza na 2/7 poschodí novostavby bytového domu kolaudovanej v roku 2020, je orientovaný na východ.

DISPOZÍCIA:
Moderná dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, presvetlenej obývačky prepojenej s kuchyňou, samostatnej spálne s dostatkom úložného priestoru a kúpeľne spojenej s toaletou.
Celý byt lemujú kvalitné veľkoformátové okná a priestranná loggia, ktorá je prístupná z oboch miestností.


ZARIADENIE:
Byt sa prenajíma kompletne zariadený – rozťahovacia sedacia súprava, konferenčný stolík, komoda, na mieru robená kuchynská linka plne vybavená všetkými spotrebičmi (elektrická rúra, el. varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou a iné malé spotrebiče), kuchynský ostrovček s barovými stoličkami, v spálni sa ďalej nachádzajú veľké skrine s dostatkom úložného priestoru, manželská posteľ s nočnými stolíkmi. Medzi vybavenie bytu patrí aj: klimatizácia v obývacej miestnosti, automatická práčka, televízia, vysávač a upratovacie pomôcky.

PARKOVANIE:
Okolie bytového domu poskytuje dostatok parkovacích miest.

LOKALITA:
Vyhľadávaná lokalita Slnečnice- Zóna mesto s kompletnou a neustále sa rozširujúcou občianskou vybavenosťou a výborným dopravným napojením do centra mesta, autom ako aj MHD( zastávky sú od vchodu vzdialené do 5 min.). Okrem dopravnej dostupnosti sa v bezprostrednej blízkosti nachádza nákupné centrum Slnečnice Market s množstvom obchodných prevádzok od potravín až po lekáreň, gastrozóna, elektro, či rodinno-športové centrum LEON. V komplexe ďalej nechýbajú kaviarne, reštaurácie, kaderníctvo, barbershop a iné. Obyvateľom je k dispozícii aj dostatok miest v rámci voľnočasových aktivít ako novovybudovaný zelený park, gril zóna a detské ihrisko. Športových nadšencov zas poteší workout zóna a blízke napojenie na bratislavské cyklotrasy.


CENA NÁJMU:570 EUR + 130 EUR ENERGIE
Pri podpise nájomnej zmluvy hradí nájomca nájom 700 EUR/mesiac kauciu (zábezpeku).

VOĽNÝ OD
20.09.2023

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0908 731 676, alebo emailom na svetlana.stracarova@re-max.sk.
Doporučujem vidieť!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie