PREDANÉ - Predaj domu 154 m2, Vydrany

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka na predaj exkluzívny priestranný pozemok v obci Vydrany len 2km od Dunajskej Stredy. Pozemok o rozlohe 2445m2 je situovaný v atraktívnej lokalite na ktorom sa nachádzajú dva samostatné domy - novší a starší.

Novší dom o úžitkovej ploche 106m2 je postavený z ytongu so sedlovou strechou. Skladá sa z obývacej miestnosti s krbom, kuchyne s jedálňou, na poschodí s priestrannou spálňou o rozlohe 53m2 a kúpeľne s toaletou. Priestor je možné predeliť priečkou a získať tak ďalšiu miestnosť. Dom je klimatizovaný.

Starší dom je tvorený z dvoch častí - staršia časť je postavená z kvalitnej pálenej tehly a má rozlohu 99 m2. Je v pôvodnom stave, a je vhodný na rekonštrukciu alebo na zbúranie a postavenie nového rodinného domu. Nová časť, prístavba 86m2 slúži ako letná záhrada s možnosťou zobytnenia podkrovia a mohla by slúžiť ako hosťovský domček.

Pozemok (záhrada) je rovinatý a na ňom sa nachádzajú ovocné stromy a malý zariadený záhradný domček na prespanie. Na pozemku sa nachádza elektrina (220/380), obecná voda, studňa, vlastná žumpa a je predpripravená kanalizácia, internet, satelitná televízia.

Ak hľadáte priestranný pozemok s domami v krásnej lokalite, tak pozemok v obci Vydrany je ideálne miesto pre Vás. Pre viac informácií neváhajte kontaktovať realitnú kanceláriu RE/​MAX.

Obec Vydrany ponúka základnú občiansku vybavenosť, nájdete v nej potraviny, školu, škôlku a taktiež ponúka rýchle napojenie na rýchlostnú cestu R7 a D4, kde ste za 25min. v Bratislave.
Rodinné domy sa nachádzajú 2km od Dunajskej Stredy, kde nájdete široké množstvo obchodných reťazcov Lidl, Kaufland, Billa, Tesco, Nákupné centrum MAX atď. Vo voľnom čase tu v okolí nájdete cyklotrasy, vodný park Thermalpark, Malkia park, kino atď.
V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.
Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

UVEDENÁ CENA DOMU JE VSTUPNÁ HODNOTA PRE PREDAJNÝ PROCES FORMOU AUKCIE, KTORÁ PREBEHNE V TERMÍNE 14.-15.10.2023.
Predávajúci si vyhradzuje právo vybrať kupujúceho na základe jeho zvolených kritérií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie