Nebytové priestory - obchodné priestory - Predaj - Polyfunkčný objekt s obchodnými priestormi i s priestormi zariadeného, plne funkčného penziónu

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
970 000 €
Realitný maklér:
Mgr. Jarmila Galovičová

Popis:
Výborná investičná príležitosť.
Directreal Exkluziv ponúka na predaj polyfunkčný objekt v Zlatých Moravciach. Nachádza sa v najlukratívnejšej časti v centre mesta na Námestí A. Hlinku . Objekt sa nachádza na pozemku s celkovou plochou 941 m2. Z toho je 307 m2 zastavaná plocha polyfunkčného objektu a 62 m2 garáž spojená s kuchynkou. Ostatná plocha je využívaná pre potreby vlastného parkovania priamo vo dvore.
Budova je trojpodlažná s cca 520 m2 využiteľnej podlahovej plochy. Predná časť objektu s výkladnými oknami a vstupom priamo z námestia je aktuálne v prenájme a je využívaná pre obchodné účely. Druhá časť objektu je v súčasnej dobe využívaná ako plne fungujúci penzión.
V objekte sa nachádzajú obchodné priestory, recepcia, spoločné priestory – jedáleň, kuchynka, toalety, technické a skladové priestory a izby s kapacitou až 20 lôžok. Všetky izby sú zariadené, so samostatnou kúpeľňou a toaletou, v každej izbe je káblový rozvod internetu i TV. Ponúkaná nehnuteľnosť je zateplená, po kompletnej rekonštrukcii (plávajúce podlahy, dlažba, sanita a pod.) s vlastnou kotolňou s plynovým kúrením a napojením na všetky inžinierske siete.
Súčasťou predaja je i samostatne stojaca garáž spojená s funkčne vybavenou kuchynkou s celkovou plochou 62 m2.
Lokalita: centrum mesta s pešou i automobilovou dostupnosťou štátnych, verejných, zdravotníckych i komerčných inštitúcií. Výhodou je jednoduché a bezproblémové napojenie na R1, čo umožňuje rýchly presun do krajského mesta Nitra.
Pre viac info a dohodnutie termínu obhliadky ma prosím kontaktujte na tel. 0905 120 216 alebo píšte na j.galovicova@directreal.sk
Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom. Zariadenie:
--
Pozemok:
Rovinatý
Výmera pozemku:
941
Príjazdová cesta:
Kombinácia
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Septik, Mestská voda, Studňa, Káblová televízia, Internet
Kúrenie:
Plynové
Forma vlastníctva:
Osobné

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie