Byty - 4-izb. - Prenájom - Štýlový nadštandardný byt v novostavbe Kolísky s 2 parkovacími miestami

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
1 300 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Michaela Mosná

Popis:
Výborná lokalita, praktická dispozícia, balkón, 2 kúpeľne, 2 parkovacie miesta v podzemnej garáži či blízkosť lesa - tak možno v skratke opísať tento 4-izbový byt v obytnom komplexe Kolísky v Záhorskej Bystrici.
Dispozícia:
Byt s výmerou 105 m2 vrátane balkóna poskytuje okrem praktickej dispozície aj 4 izby, 2 kúpeľne a 2 toalety.
Vstup do bytu je cez chodbu so šatníkovou skriňou. Po pravej strane sa nachádza detská izba s detskou zvýšenou posteľou a pracovným stolom. Po pravej strane od vstupu je samostatná toaleta. Následne sa vstupuje do obývačky s veľkou rohovou sedačkou, koženým dizajnovým kreslom a praktickým policovým nábytkom za sedačkou. Miestnosť dopĺňa neutrálny sklenený konferenčný stolík a nábytok pod TV. Kuchyňa do tvaru "L" je vybavená nadštandardne, zo spotrebičov je tam elektrická a mikrovlnná rúra Siemens, indukčná doska Bora cookig system, vstavaná chladnička s mrazničkou či kvalitná vinotéka. Jedálenské sedenie tvorí kruhový stôl vo farbách kuchyne s pohodlnými farebnými stoličkami. Zaujímavým detailom je taktiež čierne kovové svietidlo nad stolom. Hlavná kúpeľňa je vybavená vaňou a 2 umývadlami. Za ňou je situovaná spálňa s vysokou manželskou posteľou a vstavanou skriňou. Na tienenie slúžia textilné závesy a taktiež vonkajšie rolety na elektrinu, ktoré neprepustia žiadne slnečné lúče a doprajú spánok v úplnej tme a bez hluku. Ďalšou miestnosťou v byte je izba s vlastnou kúpeľňou, v ktorej je okrem sprchovacieho kúta aj WC. Je v nej veľká posteľ a šatník.
Výhodou bytu je, že má 2- plnohodnotné spálne a jedna z nich má vlastnú kúpeľňu s WC.
Štandard:
Byt pôsobí vzdušne a zároveň útulne. Základ tvorí dubové drevo v kombinácii prírodných farieb a textilných doplnkov. Vďaka veľkorysým oknám je v byte dostatok svetla. V byte sa nachádza podlahové kúrenie.
Vidno, že majiteľ zariaďovaniu rozumie, čo sa odráža nielen na výbere kvalitných materiálov, ale aj na celkovom estetickom výsledku. Interiér bol navrhnutý a zariadený interiérovým štúdiom CYMORKA interior design, www.cymorka.sk.
Lokalita:
Kolísky sa vyznačujú výbornou lokalitou čo sa zelene týka, no bývanie v ňom prináša okrem blízkosti Malých Karpát aj iné benefity, ktorých praktickosť ocení každý rodič. Konkrétne je to uzatvorený vnútroblok, kde deti môžu stráviť celý deň bez toho, aby si o nich rodičia robili starosti. Detské ihrisko im prinesie more radosti a v komunitných záhradkách sa naučia pestovať zeleninu či bylinky. Dostatok pohybu im zabezpečí aj pingpongový stôl, ktorý podporí zdravú súťaživosť, a na crossfitovom ihrisku si môžu zacvičiť spolu s rodičmi. Taktiež sa tu dá grilovať v grilovacej zóne.
Byt sa prenajíma v sume 1300 eur/mes. + 200 eur/mes. ENERGIE.
K bytu patria 2 garážové státia + pivnica.
Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať:
Mgr.Michaela Mosná
0905 207 762
m.mosna@directreal.sk Podlahová plocha m2:
105
Loggia:
Balkón
Výťah:
Áno 1x
Stav:
Novostavba
Poschodie --/--:
2/3
Konštrukcia bytu:
Železobetón + tehla
Možnosť kúpy na úver:
Nie
Zálohový predpis / mesiac EUR:
1500
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Nová
Spotrebiče:
Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka, Klimatizácia
Kúpelňa:
Nová
WC:
Nové
Podlahy:
Drevené parkety, Dlažba
Bezpečnostné dvere:
Áno
Svetové strany:
V, J, Z
Kúrenie:
Podlahové
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Garážové státie 2x
Prechodné izby:
Nie
Pivnica:
Áno
Energetický certifikát budovy:
Trieda A

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie