Byty - 2-izb. - Predaj - REZERVOVANÉ NOVOSTAVBA 2i BYT S PARKOVANÍM, 2x BALKÓN, PIVNICA, BA RUŽINOV

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
169 900 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Michal Gróf

Popis:
Realitný Expert Mgr. Michal Gróf - Directreal Vám ponúka veľmi pekný slnečný 2 izb. byt. Byt sa nachádza v štýlovej novostavbe v kľudnej časti na konci Ružinova, ulica Na piesku.
Byt s dvomi balkónmi(balkón a loggia) sa predáva spolu s parkovacím státím pred bytovým domom,+ pivničná kobka, ktoré je zahrnuté v konečnej cene.
Tento naozaj okúzlujúci a hlavne priestranný 2 izb. byt je vkusne a kompletne zariadený, Úžitková plocha bytu je 56,44 m2 + 3,97 m2 lodžia + 2,4 m2 balkón. K bytu prislúcha pivnica s výmerou 1,98 m2. Byt sa nachádza na 2 poschodí v nízko-podlažnej trojposchodovej novostavbe bez výťahu.
virtuálnu prehliadku bytu nájdete v odkaze: https://my.matterport.com/show/?m=sKG6pBxznfb
Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej haly, kde po pravej strane je na mieru spravený vstupný šatník s botníkom a vstavaná skriňa so zrkadlom disponuje s množstvom odkladacieho priestoru, ktorá sa tiahne až po koniec steny. Po ľavej strane chodby sa dostaneme do moderne zariadenej kúpeľne s vaňou a WC, ďalej sa chodbou po pravej strane presunieme do samostatnej spálne so vstavanou skriňou s posuvnými dverami a manželskou posteľou. Chodbou sa dostaneme až k dennej zóne a to priestrannej obývacej izby s balkónom prepojenej s kuchynskou časťou, odkiaľ je priamy vstup na loggiu.
Majitelia si na prevedení bytu a materiáloch nechali naozaj záležať. Kuchyňa je nová so zabudovanými el. spotrebičmi, je robená na mieru s pultom a barovými stoličkami. Obývačka je vybavená klimatizáciou. V byte je položená plávajúca podlaha s dreveným dekorom. Vstupné dvere sú bezpečnostné. V celom byte sú plastové okná z izolačného 3-skla so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. .
Bytový dom je zateplený, nový, vstup na bezpečnostný čip, bol kolaudovaný v r. 2010 a má vlastnú kotolňu. Vonkajšie parkovisko je zabezpečené ochrannou posuvnou bránou na diaľkové ovládanie.
Zálohový predpis 100 EUR/2os
Mestská časť Bratislava – Ružinov je obľúbenou lokalitou najmä pre svoju dostupnosť do centra mesta a kompletnú občiansku vybavenosť.
Byt sa predáva zariadený, s parkovacím státím a pivnicou
V prípade vážneho záujmu o kúpu/obhliadku bytu ma neváhajte kontaktovať:
Mgr. Michal Gróf
M: 0902642626
E: grof@directreal.sk
----
V prípade ak plánujete predať svoju nehnuteľnosť ozvite sa mi, rád Vám prevediem bezpečným predajom. O celý predajný proces sa postaráme.
Zabezpečíme Vám aj najvýhodnejšie financovanie, stačí sa na nás obrátiť. Podlahová plocha m2:
56
Loggia:
Áno 2x
Výťah:
Nie
Stav:
Novostavba
Poschodie --/--:
2/3
Konštrukcia bytu:
Železobetón + tehla
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
100
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Nová
Kúpelňa:
Nová
WC:
Nové
Podlahy:
Plávajúca podlaha, Dlažba
Bezpečnostné dvere:
Áno
Svetové strany:
V, Z
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Pivnica:
Áno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie