Byty - 2-izb. - Predaj - Na predaj 2 iz. byt, skolaudovaný, v unikátnom a nadčasovom projekte SKY PARK, Veža 21. POSCHODIE, NADŠTANDART, vyhľadávaná loka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
269 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Realitný maklér:
Katarína Sališová

Popis:
Na predaj 2-izbový, skolaudovaný byt, v unikátnom projekte Sky Park, vďaka svojej architektúre prepracovaným detailom, vybavením a výnimočnými výhľadmi, patrí k jedným z najkrajších projektov v Bratislave. Nachádza so vo vyhľadávanej lokalite v mestskej časti – Staré mesto s výbornou občianskou vybavenosťou.
Byt je o celkovej výmere podlahovej plochy vrátane loggie 51,51 m2 z toho priestranná loggia je o výmere 4,80 m2. Byt je situovaný na 21. poschodí z 32, vo veži II , s nádherným výhľadom na mesto. Byt je orientovaný na východ. Úžasné výhľady, vzdušnosť a presvetlenie celého priestoru zaručujú vysoké okná. Byt disponuje 2 priestrannými izbami, v spálni je šatník, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, vstupná chodba. Z obidvoch miestností je možnosť výstupu na loggiu s príjemným posedením.
Byt je vybavený a dokončený v nadštandarde bez kuchynskej linky, sadrovými omietkami, v kúpeľniach sú gresové velkoplošné dlažby, na podlahách kvalitné vinylové podlahy, loggia je vybavená roštovou drevenou podlahou, vysoké hliníkové okná s izolačným trojsklom, vstupné bezpečnostné protipožiarne 5-bodové dvere. Vetranie je zabezpečené rekuperáciou, centrálne chladenie v obytných miestnostiach pomocou cirkulačných jednotiek typu fan-coil, kúrenie je zabezpečené panelovými vykurovacími telesami a podlahovými konvertormi.
V dome sú 4 výťahy, dve podzemné podlažia, s parkovacími miestami a pivnicami a je zabezbečená 24 hod. recepcia.
Na streche veži - možnosť využívať vyhliadkovú terasu pre rezidentov.
V okolí projektu sú zabezpečené oddychové relaxačné zóny, zelené priestranstvá, fontána, škôlky, množstvo nákupných možností v neďalekom nákupnom centre, kaviarní a reštaurácii, kultúrne vyžitie.
V prípade záujmu je k bytu možnosť dokúpenia
pivničnej kobky o výmere 2,96 m2 - 5000,- Eur
garážové státie v podzemnej garáží - 30.000,- Eur
V prípade záujmu o bližšie informácie a obhliadku ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na tel. 0903 546 616. Podlahová plocha m2:
51,51
Loggia:
Áno 1x
Výťah:
Áno 4x
Stav:
Novostavba
Poschodie --/--:
21/31
Konštrukcia bytu:
Zmiešaná
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
200
Okná:
Hliníkové
Kuchynská linka:
Nie
Kúpelňa:
Nová
WC:
Nové
Podlahy:
Plávajúca podlaha, Drevené parkety, Dlažba
Bezpečnostné dvere:
Áno
Svetové strany:
V
Zdroj tepla:
Kombinácia
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Garážové státie
Pivnica:
Nie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie