Domy - rodinný dom - Predaj - Jedinečná 5 izbová rodinná vila, wellness, veľká vínna pivnica, pozemok 1082 m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
375 000 €
Typ: päťizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Realitný maklér:
Veronika Dedáčková

Počet izieb:
5.izbový
Celková úžitková plocha m2:
413
Plocha obytnej časti m2:
190
Výmera pozemku m2:
1082
Popis:
Exkluzívna ponuka na predaj krásna, veľkorysá 5-izbová novostavba z kvalitných materiálov na pozemku o rozlohe 1082 m2. Nachádza sa v obci Cífer, časť Jarná. V pivničných priestoroch nájdete wellness, studňu, veľkú vínnu pivnicu s klenbovým stropom obkladanú tehlou. Pre lepšiu predstavu si pozrite 3D prehliadku (ctrl + c, ctrl + v) link: https://my.matterport.com/show/?m=C7aJGvNdCst
Dispozícia:
1. NP - Predsieň so vstavaným šatníkom, vstupná chodba, kuchyňa prepojená s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na terasu. 3 samostatné izby v prednej časti domu. Spálňa s vlastnou kúpeľňou a veľkým šatníkom. Komora za kuchyňou. Kúpeľňa s WC a práčkou. Celkom: 4x samostatná izba, 3x šatník (miestnosť), 3x kúpeľňa.
1. PP - schodisko priamo z domu, chodba, komora, WC, wellnes s parnou saunou, veľká vínna pivnica s plne vybavenou kuchyňou, technická miestnosť, studňa a tunel so schodiskom, ktorý vedie do altánku na záhrade.
Dom bol kolaudovaný v roku 2015. Je postavený z tehly a zateplený polystyrénom, od severnej strany 20cm, z ostatných strán - 10cm a na streche 30 cm. Plochá, betónová monolitická strecha s jednoplášťovou tepelnou izoláciou, PVC fólia. Terasa je orientovaná na juh. Má plastové okná, bezpečnostné dvere, alarm a centrálny vysávač v celom dome. Inžinierske siete: elektrina + solárne panely, kanalizácia, plynová prípojka pred domom, studňa, vodovod je v štádiu budovania. Elektrické teplovodné podlahové a infračervené vykurovanie, v izbách radiátory.
V prednej časti pozemku sa nachádza prístrešok na auto o rozlohe 20 m² a menšia garáž na bicykle a náradie. Pozemok je rovinatý oplotený z časti murovaným a z časti pletivovým plotom. Pozemok je zabezpečený kamerovým systémom a vchádza sa naň cez malú bránku alebo veľkú bránu na diaľkové ovládanie. Záhrada je krásne upravená a pravidelne udržiavaná s okrasnou aj úžitkovou časťou, skleníkom a ovocnými stromami. Automatické závlahy sú na celom pozemku aj pred domom.
Za domom je altánok o rozlohe 34 m², ktorý je možné počas chladných dní v zime uzatvoriť a príjemne vykúriť s infračerveným kúrením. Nachádza sa tu aj krb a za altánkom sklad so samostatným vchodom.
Dom je výborne dispozične riešený. Má krásne presvetlené miestnosti vďaka veľkým oknám. Poskytuje dostatok priestoru pre viacčlennú rodinu. Vďaka šatníkom viete krásne využiť priestor v izbách. Určite oceníte nádherný otvorený priestor kuchyne s jedálňou a obývačkou pre spoločné chvíle s rodinou či priateľmi, s východom na slnečnú terasu z južnej strany domu s vyhrievanou dlažbou. Dom sa predáva kompletne zariadený, stačí sa nasťahovať.
Zastavaná plocha: 281 m²
Celková úžitková plocha domu: 413 m² z toho pivnica 151 m²
Obytná plocha: 190 m²
Lokalita:
Obec Cífer je vzdialená 10 minút od Trnavy a Senca, a 40 minút od Bratislavy. Má kompletnú občiansku vybavenosť - nachádza sa tu materská aj základná škola, pošta, čerpacia stanica, viacero potravín, reštaurácie, kaviarne, zdravotné stredisko. Obec poskytuje veľa možností športového vyžitia - posilňovňa, kúpalisko, tenisové kurty, volejbalové, basketbalové ihrisko ..
V uvádzanej cene je zahrnuté všetko, od kompletného právneho servisu, prevodu vlastníckych práv až po odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby Vám zabezpečím bezplatné finančné poradenstvo a sprostredkovanie hypotekárneho úveru, prostredníctvom našich hypotekárnych špecialistov.
______________________
Oslovila Vás táto jedinečná nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať:
Veronika Dedáčková
☏ 0911290837
✉ v.dedackova@directreal.sk Zastavaná plocha m2:
281
Pozemok:
Rovinatý
Rozmery pozemku m:
24 x 45
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku:
2015
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Studňa
Kúrenie:
Elektrické, Kombinované, Podlahové, Solárne panely
Počet nadzemných podlaží:
1
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Nie
Alarm:
Áno
Vybavenie domu:
Sauna, Záhradný altánok, Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Tenisové kurty
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie
Typ strechy:
Rovná
Energetický certifikát budovy:
Trieda A

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie