Nebytové priestory - hotel, penzión - Predaj - Investičná príležitosť na Liptove

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
Realitný maklér:
Ing. Ján Psotný

Popis:
Plánujete výstavbu apartmánov či bytových jednotiek. Uvažujete nad malým penziónom či reštauráciou? Ak ste odpovedali áno, táto rozostavaná stavba v krásnej liptovskej obci Dúbrava čaká len na Vás.
Krásny rovinatý a slnečný pozemok o rozlohe 2661 m2 poskytuje možnosť všestrannej realizácie, hlavná budova o výmere 632 m2 čaká na finalizáciu, taktiež 143 m2 rozsiahla kotolňa, bude slúžiť v budúcnosti k postavenému komplexu pre rezidentov resp. návštevníkov.
Na trávnatom pozemku je plánovaná výstavba detského ihriska ako aj bohatá výsadba zelene, v zadnej časti by sa malo nachádzať útulné parkovisko dostačujúce pre nových majiteľov apartmánov.
Hitom lokality je plánovaná výstavba golfového komplexu, ktorý už je v procese obstarávania. Turistami obľúbené destinácie ako Jasná, Tatralandia, Bešeňová, mnohé jaskyne či úžasné hory a doliny navštívite len po pár minútach jazdy vo Vašom aute. Občianska vybavenosť v okolí je na vysokej úrovni a bezproblémovo dostupná.
Samozrejmosťou sú kvalitne spracované fotografie a pre fajnšmekrov sme si pripravili pár leteckých záberov z vtáčej perspektívy. Finančné sprostredkovanie a pomoc nechajte kľudne na našich pleciach.
Ešte stále váhate? Vízia je jasná, apartmánový dom s občianskou vybavenosťou, dohodnite si čím skôr s našim maklérom osobné stretnutie 0908 029 378 a prediskutujte si spolu prípadné otázky či postrehy. Zariadenie:
Stavba + kotolňa
Pozemok:
Rovinatý
Výmera pozemku:
2661
Celková úžitková plocha administratívy:
775
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Kanalizácia, Mestská voda
Kúrenie:
Elektrické, Na tuhé palivo, Kombinované
Forma vlastníctva:
Osobné

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie