PREDANÉ - Rekreačný pozemok Podhájska

Ponúkame Vám na predaj pozemky - rekreačný pozemok Podhájska. Plocha: pozemku 5000m2. Mierne svahovitý pozemok. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, rybolov, turistika, cykloturistika. Cena 60,40 €/m2.
Lukratívny stavebný pozemok sa nachádza v kúpeľnej obci Podhájska, v časti Svätuša. Bezproblémový prístup na pozemok priamo z cesty, ohraničený z jednej strany Svätlušským potokom.
Vlastník pozemku má schválený investičný zámer na Športovo rekreačné stredisko (vizualizácia v prílohe) a prísľub od obce na prenájom susedného pozemku pre vybudovanie športového areálu, pre voľnočasové aktivity turistov (760 000 ubytovaných turistov ročne z toho 70 % z ČR). Projektový zámer ako bonus pre nadobúdateľa, zatiaľ v obci ani v okolí nie je vybudované takéto Športovo rekreačné stredisko, poskytujúce kultúrne vyžitie kúpeľným hosťom.
Areál termálneho kúpaliska Podhájska vzdialený len 15 min. pešou chôdzou. V okolí do 10 km sa nachádza Kaštieľ v obci Bardoňovo, ranč Tribolit v obci Čechy a pre cyklistov je k dispozícii 13 cyklistických trás. V katastri obce je množstvo vinohradov a hajlokov pre milovníkov vín. Vzdialenosť od diaľnice 28 m.
Dohoda k cene možná.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu a základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie