PREDANÉ - 3 samostatné nepriechodné izby prenájom Žilina Bulvár

Typ: ostatné byty
Okres: Žilina
Obec: Žilina
Plocha: 20 m²

Ponúkame Vám na prenájom 3 až 4 nové samostatné nepriechodné izby v Žiline, v centre mesta, na Bulvári v novostavbe na obdobie min. 1 rok, voľné ihneď.

Jedna sa o nasledovný prenájom :
K dispozícii sú 3, resp. podľa potreby aj 4 samostatné a nepriechodné izby v novom veľkom byte v centre v Žiline na Bulvári na 3.poschodí bez výťahu o výmerách od 18 m2, 25 m2, 30 m2 až do 50 m2 .
Izby môžu byť zariadené, čiastočne zariadené ,alebo nezariadené- podľa požiadaviek záujemcov. Súčasťou predmetných priestorov môže byť aj spoločná kuchynská linka + elektr.sporák a chladnička .
Okrem samostatných izieb je pre všetkých nájomníkov k dispozícii aj spoločná chodba ,spoločná nová kúpeľňa s WC o výmere cca 20 M2 vrátane nových zriaďovacích predmetov v kúpeľni + slnečné balkóny s výstupom priamo z každej izby.
Možné je vybavenie izieb rôznym nábytkom ako :
manželská dvojposteľ, 1 lôzko - váľanda, nočné stolíky, skrine , menšie skrinky, stoličky, kožené kreslá, sedačka zn. FEDOR, písacie stoly, pripadne samostatný šatník ... a iné podľa aktuálnych možností prenajímateľa a konkrétnej dohody.

Možnosť parkovania automobilov- mimo areálu bezplatne ,v areáli za poplatok.

1 mesačné nájomné je podľa veľkosti konkrétnej izby a je to konkrétne 210€, 235€, 250€ a 350€- za 1 kalendárny mesiac a konkrétnu izbu , resp.165 € za 1 lôžko + 1 mesačne zálohy na spotrebu energii t.j 35 €/1 osoba/1 kal. mesiac - a táto suma zahŕňa zálohy na energie- ako spotreba vody, elektriny a zem.plynu potrebných na ohrev TUV ,kúrenie , svietenie a spotrebu elektriny / 1 kal. mesiac/1 osoba.
Cely priestor má samostatné ústredne radiátorové vykurovanie plynovým kotlom, samostatný ohrev TUV a samostatné meranie elektriny vody a plynu .

Platba realitnej kancelárii pri podpise rezervačnej zmluva je vo výške 60€/ za izbu/jednorazovo.



Poskytujeme komplexný profesionálny servis pre predávajúceho i kupujúceho, nájomníka i nájomcu Servis súvisiaci s právnou dokumentáciou, poplatkami, katastrom a pod. Zabezpečujeme v prípade potreby bezplatné vybavenie financovania nehnuteľnosti pre kupujúceho(hypotekárny úver, dofinancovanie hypotéky), poistenie nehnuteľnosti a pod.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie