PREDANÉ - 3i byt 62m2 + 6m2 balkón + nájomné park. miesto, J. Halašu - Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj krásne prerobený 3-izbový byt v Trenčíne na ulici Jána Halašu. Byt s výmerou 62m2 sa nachádza na 6. poschodí zo 7 v zateplenej panelovej bytovke. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 3m2 a veľký balkón s rozlohou 6m2. Na bytovom dome je okrem zateplenia zrekonštruovaná aj strecha, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, schránky, zvončeky, plastové okná a zbrusu nový výťah.
Na byte boli vymenené elektrické rozvody v kúpeľni a kuchyni, rozvody vody aj odpadu, radiátory, plávajúce podlahy a dlažba, bezpečnostné vstupné dvere a interiérové dvere so zárubňami a plastové okná. Na okná boli namontované aj exteriérové plastové rolety, vďaka ktorým je byt príjemný aj počas horúcich letných dní. Tieto môžu potešiť tiež ľudí spiacich po nočnej smene, pretože dokážu vytvoriť úplné zatmenie slnka. Náklady na bývanie 4-člennej rodiny sú približne 120,-€ mesačne + elektrika a plyn. Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb, kuchyne, obývačky, kúpeľne, samostatného WC a do šatníka. Detská izba je orientovaná na východ. Obývačka, kuchyňa a spálňa sú orientované na juh. Vďaka tejto orientácii je byt krásne presvetlený počas celého dňa.
Výhodou je tiež, že byt sa predáva zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách. Majitelia si vezmú iba televízor, xBox, klavír, práčku a sušičku. V byte zostáva gauč, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, komoda, postele, skrine na chodbe aj v izbe, kuchynská linka, chladnička a jedálenský stolík so stoličkami. Byt je tak hneď pripravený na užívanie.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, detské ihriská, potraviny, pošta, OC Južanka, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Dokonca hneď vedľa domu je veľké novovybudované detské ihrisko pre deti všetkých vekových kategórií. Život na sídlisku Juh je úžasný najmä pre rodiny s deťmi. Deti si tu nájdu množstvo kamarátov, mamičky na materskej dovolenke môžu vziať deti každý deň na iné detské ihrisko a prácou vyčerpaní oteckovia budú mať vždy po ruke nejakú tú "inštitúciu" čapujúcu dobre vychladenú dvanástku.
Pre vyznávačov zdravého životného štýlu máme pripravené workoutové ihrisko, prípadne lesopark brezina. Obe vzdialené asi 400m od tohto bytu. Čo je však na tomto byte najúžasnejšie je výhľad z balkóna. Už teraz si predstavte tú rannú kávičku s výhľadom na Ostrý vrch a Považský Inovec po boku svojho partnera/ky.
Parkovanie v okolí je rovnako bezproblémové ako v celom Trenčíne. Je spoplatnené mestskou parkovacou politikou. No majiteľ tohto bytu môže kupujúcemu odstúpiť nájom parkovacieho miesta, ktoré sa nachádza hneď pred domom. Tým pádom Vás každý večer po práci čakalo súkromné parkovacie miesto s otvorenou náručou.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=kKRfQSqbn7r
Cena bytu je 139.900,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie