PREDANÉ - IBA U NÁS!!! 3i byt 73m2 + 2 balkóny + 2 pivnice, Sihoť 1 - Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3izbový byt s výmerou 73m2 na ul. Gen. Viesta v Trenčíne na sídlisku Sihoť 1. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 3 v zateplenej tehlovej bytovke bez výťahu. Na bytovom dome bola zrekonštruovaná aj strecha, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, schránky, plastové okná v spoločných priestoroch a bola vybudovaná aj vlastná plynová kotolňa. K bytu prislúcha aj balkón v kuchyni s rozlohou asi 3m2 a lódžia s rozlohou asi 5m2 v obývačke. V suteréne domu sa nachádzajú ešte dve pivnice. Jedna s výmerou približne 2m2 a druhá 6m2. Hravo do nich vopcháte bicykle celej rodiny a kopec ďalších nepotrebných vecičiek.
Na byte sú nové bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, plastové okná, podlahy, sadrokartónové stropy so zabudovanými svietidlami, kompletne zrekonštruované elektrické rozvody, rozvody vody aj odpadu a nový elektrický kotol Ariston na ohrev vody. O kúrenie sa stará spoločná plynová kotolňa v suteréne domu. Výhodou je tiež komín umiestnený v strede bytu, medzi jedálňou, spálňou a obývačkou. Na ten by sa dali napojiť napríklad krbové kachle, aby ste si tak dotvorili príjemnú rodinnú atmosféru.
Dispozične je byt vynikajúco riešený. Vchádza sa do priestrannej chodby, z ktorej je vstup do samostatného WC, kúpeľne, samostatnej izby, priechodzej obývačky a do jedálne. Cez obývačku s lódžiou sa dostanete ďalej do druhej samostatnej izby. Cez jedáleň s balkónom zasa do kuchyne.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a božský kľud. Nachádza sa tu škôlka, základná škola, obchodná akadémia, Trenčianska univerziva Alexandra Dubčeka, potraviny, LIDL, zastávky MHD, svetoznámy pub Sokolovňa, hokejový aj futbalový štadión, mestská plaváreň, kúpalisko a mnoho iného. Rodiny s deťmi potešia najmä viaceré detské ihriská a hrádza, ktorou sa s deťmi bezpečne dostanete ku všetkým spomínaným atrakciám.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=MKeJFUuyvFi
Cena bytu je 185.000,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie