PREDANÉ - Klasický vidiecky dom na Záhorí v obci Borský Svätý Jur, pôvodný stav

Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Borský Svätý Jur
Plocha: 100 m²
Plocha pozemku: 304 m²

Popis
Dom v blízkosti centra obce, odsadený od cesty bezpečnou zelenou zónou. Okolité domy sú väčšinou zrekonštruované a dotvárajú príjemný vidiecky charakter ulice. Dispozícia: vstup do kuchyne z dvora a celkom 4 miestnosti v rade. Úžitková plocha domu je do 100 m2 bez využitia podkrovia. Pozemok 304 m2 ( približne 9x32m ), v užívaní o niečo viac. Steny sú pôvodné, kombinované z pálenej a nepálenej tehly. Podlahy sú drevené, palubové s izolačným podkladom, v kuchyni je cementová podlaha. Strop je palachový (doskový), s pôvodnými omietkami, lokálne čiastočne odstránenými pre sondovanie stien. Dom je vhodný na celkovú rekonštrukciu.
IS: iba elektrika. Vodovod, kanalizácia, plyn sú vedené pred domom, napojenie je možné 5 metrov pred domom.
Obec sa nachádza na Hornom Záhorí na okraji CHKO Záhorie, 60 km od Bratislavy. V obci je ZŠ so škôlkou, pošta, obchody, všeobecný lekár, detský, lekár, stomatológia, stolnotenisový, futbalový aj atletický klub.
Okolie tvorí krásna scenéria, najmä borovicových lesov s množstvom cyklotrás, turistických chodníkov, jazier a jazierok. Vodná nádrž Tomky, neďaleký Červený rybník sú súčasťou CHKO Záhorie. V pútnickom mestečku Šaštín-Stráže môžete navštíviť baziliku (10 km), alebo využiť možnosti prírodného kúpania v jazere Gazárka. Hraničný priechod Kúty – Břeclav 15 km, prechod Moravský Svätý Ján/ Hohenau podobne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie