PREDANÉ - Predaj domu 96 m2, Miloslavov

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Miloslavov

Ponúkam vám na predaj rodinný dom (dvojdom) v obci Miloslavov (Alžbetin dvor) na Liptovskej ulici.
Jedná sa o časť dvojdomu, s úžitkovou plochou domu 96 m2. a vlastným obvodovým murivom čím je zabezpečené úplné odhlučnenie od vedľajšieho domu. Postavený je na pozemku 303 m2 s možnosťou prístupu aj od zadnej strany.

DISPOZÍCIA:
Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, špajze, úložným priestorom pod schodiskom, kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na terasu.
Vrchné poschodie pozostáva z troch izieb a kúpeľne spojenej s toaletou.

STAV DOMU:
Dom sa predáva v stave holodom, (vymaľované na bielo, zásuvky, vypínače, schodiskové zábradlie, úprava terénu, regulácia teploty termostatom v každej izbe, elektrická prípojka do záhrady a optický kábel privedený do domu).

Predpríprava je na: kamerový systém, alarm, elektrické rolety, alebo žalúzie na všetky okná a elektrickú posuvnú bránu.

V prípade záujmu o dokončenie do štandardu je doplatok 8700€ a v cene je zahrnuté, (laminátové podlahy, biele interiérové dvere, keramická dlažba a obklady v chodbe, kúpeľni a toalete).

INŽINIERSKÉ SIETE: obecná voda, kanalizácia a elektrika.
Kúrenie v celom dome je elektrické podlahové možné s reguláciou teploty v každej izbe.

V prípade záujmu je zatiaľ voľný aj vedľajší dom.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 22 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov
všetkých energií.

Teším sa na obhliadku s Vami

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie