PREDANÉ - PREDAJ: ZNÍŽENÁ CENA - Dvojgeneračný rodinný dom so záhradou a potokom v tichej časti Banskej Bystrice, 185 m2, Banská Bystrica

Typ: rodinný dom
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 185 m²

Ponúkame Vám na predaj dom v širšom centre Banskej Bystrici, ulica Laskomerská. Plocha: úžitková 185m2, zastavaná 102m2, pozemku 1499m2.Stav objektu: vo vnútri pôvodný stav, vymenené sú plastové okná, podlahové kúrenie, inštalované tepelné čerpadlo, nová fasáda. Nachádza sa v krásnom prostredí 10 minút od centra Banskej Bystrice a zároveň desať minút od rekreačnej oblasti Laskomer. V blízkosti sa nachádzajú školy, parky, zdravotnícke zariadenie, reštaurácie a pod. Samotný dom je dvojpodlažný, s možnosťou samostatného vstupu na druhé podlažie. Na prvom podlaží sa nachádzajú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC a komora. Na druhom podlaží sú tri izby, kuchyňa a kúpeľňa s WC. Celková výmera je 185m2. Súčasťou domu je priestranná povala so vstupom po schodisku. Na pozemku sa nachádza aj pivnica o výmere 4 m2, ktorá má vchod zo záhrady. Súčasťou je 1100 m2 svahovitá záhrada so sadom a terasami. Cez pozemok preteká regulovaný potok.
Nakoľko má každé podlažie samostatný vchod, dom môže slúžiť ako investičný, prípadne dvojgeneračný.
Na pozemku sa nachádza prípojka vody a elektriny.
Vykurovanie je elektrické kombinované (podlahové, tepelné čerpadlo, prípadne akumulačné).
Mesačné náklady na elektrickú energiu a vodu cca 280 €
Cena 299 900 €, pri rýchlom jednaní možná zľava.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie