Pozemok na rekreáciu v Seredi na PRENÁJOM

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
7 €/m2/rok
Typ: stavebný pozemok
Okres: Galanta
Obec: Sereď
Realitný maklér:
0940 215 449
Bc. Zlatica Gregorová
gregorova-ZVNC-dobrereality.sk

Realitná kancelária DOBRÉ REALITY ponúka na prenájom pozemok-záhradu. Nachádza sa v intraviláne mesta Sereď (Fándlyho ulica) v okrese Galanta. Jeho veľkou výhodou je umiestnenie v tichšej časti mesta a zároveň veľmi dobrá a šikovná dostupnosť do jeho centra. Vaša budúca relaxačná oáza má rozmery: 25 x16 m= 400 m2.

Voda a elektrina sú k dispozícii blízko prenajímaného pozemku. Riadne oplotený areál s bránkou a dvojkrídlovou vstupnou bránou môžete využiť na pestovanie plodín alebo na rekreačné účely, prípadne ako skladisko.

Po dohode s majiteľom je možné umiestniť na pozemok i menšiu chatku. Bonusom je, že na mieste sa nachádza nádherný orech, ktorý vám poskytne dostatok ochrany pred slnečnými lúčmi.


Cena 7 €/m2/rok.

Vzdialenosti:

Sereď- Galanta: 14 km
Sereď- Šaľa: 24,8 km
Sereď- Nitra: 35,6 km
Sereď- Trnava: 17 km
Sereď-Bratislava: 75 km



Táto ponuka, žiaľ, nebude trvať večne. Preto, neváhajte dlho a čo najrýchlejšie zareagujte. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: 0940 215449 alebo e-mailom: gregorova-ZVNC-dobrereality.sk

Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac:
https://profilmaklera.sk/bc-zlatica-gregorova/


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie