PREDANÉ - 4-izbový byt na predaj, Okružná, Handlová

Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 84 m²

Realitná kancelária Alpia, Vám ponúka na predaj 4 - izbový byt s loggiou o rozlohe 83 m2 v Handlovej na sídlisku MC. Byt sa nachádza v tichej lokalite na šiestom poschodí /7 v zateplenom bytovom dome s výťahom.
Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, dve samostatné spálne, kuchyňa, samostatná jedáleň a obývacia izba.
Byt je moderne, štýlovo zariadený kvalitným dizajnovým nábytkom a ponúka kľudné a krásne bývanie.
Byt prešiel pred piatimi rokmi rozsiahlou, kompletnou rekoštrukciou - plastové okná, vymenené rozvody elektriny, vody, stierky, bezpečnostné vchodové dvere zn. Sherlock, nové interiérové dvere s obložkovými zárubňami, na chodbe a v kúpeľni je biela lesklá dlažba, v izbách a kuchyni je plávajúca podlaha.
Kuchynská linka je nová na mieru postavená do U so vstavanými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu a americkej chladničky . Z kuchyne je vstup priamo na loggiu cez veľkometrážne zásuvné balkónové dvere (sklenená stena) , je spojená so štýlovou samostatnou jedálňou a bývačkou čo umožňuje jedinečnú príležitosť pre spoločne strávené chvíle s rodinou. Loggia je uzavretá, presklená s exteriérovými žalúziami.
Cena bytu so zariadením je 125.000,- eur.
Byt je orientovaný S/J, prislúcha k nemu pivnica, parkovanie je verejné. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Možnosť financovania formou Hú, s vybavením ktorého Vám radi pomôžeme. Pre bližšie informácie nás môžete kontaktovať na tel.čísle 0915 751350, mailom: martina.steinhublova@relityalpia.sk

.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie