PREDANÉ - 2-izbový byt v centre Ružinove na Astrovej ulici na predaj

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj moderný, novo-zrekonštruovaný 2 izbový byt o rozlohe 49 m2 v centre Ružinova na ulici Astrová. Byt je kompletne zariadený s možnosťou okamžitého bývania. Nieje potrebná žiadna ďalšia investícia.
- V byte sú nové rozvody elektriny, nové okná, dvere, podlahy a dlažba.- Zrovnané prechody do miestností (bezbarierový prístup pre robotický vysávač)- Po celej dĺžke (3m) chodby je veľmi priestranná vstavaná skrina s veľkým zrkadlom- Maximálne hygienická toaleta- Kúpeľňa je pohodlná a ergonomická (Rohová vaňa obložená kameňom, práčka, veľké umývadlo na zavesenej skrinke, dostatok priestoru na odkladanie kozmetiky)- Kuchyňa je moderná a so všetkými vychytávkami: Vstavaná potravinová skrinka s plnovýsuvom a dojazdom, obklad na stene je originálna talianská keramika, moderná rohová kuchynská linka s led podsvietením. Všetky šuflíky kuchynskej linky majú plnovýsuv s dojazdom. Je vybavená vstavanými spotrebičami.- Obývačka je veľká, svetlá miestnosť, ktorá výborne prepája chodbu a kuchyňu (sedačka, komoda, knižnica a obývacia stena)- Druhá miestnosť je vhodná ako spáľna, pracovna, alebo detská izba.
- Bytový dom je zateplený zrekonštruovaný pred 2 rokmi s novou omietkou a novým výťahom- Exterior bytového domu je upravený záhradným architektom- Byt má balkón .- K bytu je pridelená malá pivnica a spoločná miestnosť na uschovanie bicykla vybavená bezpečnostnými dverami.- Park Andreja Hlinku je 1 min. od bytu- Je tu dostatok zelene na relax a prechádzky (jazerá Štrkovec a Rohlík)- Detské ihriská, bežecké trate, nákupné centrá, nemocnica s poliklinikou- Verejná doprava 2 min. od bytu- Terno je 1 min. Od bytu- Škôlka je priamo pred domom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie