PREDANÉ - Predaj domu 128 m2, Slovenská Ľupča

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Slovenská Ľupča, vzdialenej od krajského mesta Banská Bystrica len 12 km.

Dvojposchodový rodinný dom, prešiel kompletnou rekonštrukciou pred cca dvomi rokmi. Je situovaný v tichej ,,slepej ulici,, pri potoku Ľupčica, s výhľadom na pýchu obce - majestátny hrad Ľupča.

Dom má dve kompletné bytové jednotky so samostatnými vchodmi, ktoré je možné spojiť úpravou schodišťa na jednu veľkú dvojpodlažnú bytovú jednotku.

Vstupnými dverami v spodnej časti domu sa dostaneme z priestrannej chodby so schodiskom na prvé poschodie, kde sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, komora a 3 priestranné izby orientované na východ. Kuchyňa je prepojená s veľkou terasou.

Na druhé poschodie je vstup riešený z bočnej strany domu po schodisku. Nachádza sa tu veľká kuchyňa spojená s obývačkou, s výstupom na priestranný balkón s pekným výhľadom, 2 izby, jedálenská časť, kúpeľňa a samostatná toaleta.

V spodnej časti domu je práčovňa, kotolňa a pivničné priestory. Rekonštrukciou prešlo aj kúrenie, je zabezpečené pecou na drevené pelety, pred rekonštrukciou bolo elektrické, ktoré je ponechané a funkčné.

Dom je prispôsobený na trvalé bývanie, ale ponúka aj možnosť prevádzky ubytovania, samozrejme podľa predstáv nového majiteľa.

V obci Slovenská Ľupča je plná občianska vybavenosť, veľmi dobrá dopravná dostupnosť a možnosť príjemných vychádzok do okolitej prírody.

V prípade záujmu Vám radi poskytneme ďalšie informácie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie