PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 61 m2, Bratislava - Rača

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 61 m²

Realitná kancelária RE/​MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný krásne zrekonštruovaný byt v obľúbenej lokalite BA III. Rača - časť Krasňany.

Ak si túžite vybehnúť po náročnom pracovnom dni do prírody, kde dokonale zrelaxujete a naberiete pozitívnu energiu, máme pre Vás dokonalý kompletne zrekonštruovaný slnečný byt. Stačí si pobaliť osobné veci a začať si užívať pokojné bývanie s perfektnou dostupnosťou.

Byt na nachádza na ideálnom 4 poschodí zo 7-mich. Na ploche 57,25m2 plus 2,02m2 balkón nájdete praktickú dispozíciu bytu, v ktorom nemusíte nič prerábať.

Zo vstupnej chodby so vstavaným roll-dorom vchádzate do spálne a halou prechádzate do obývacej izby a kuchyne. Na balkón sa vchádza z kuchyne aj obývacej izby. V hale je kúpeľňa, samostatné wc a ako bonus ponúkame špajzu. Kuchyňa je samostatná a dostatočne priestranná.

Obývacia izba je rozdelená na oddychovú časť a pracovnú. Pôdorys bytu nájdete medzi fotografiami. K bytu prislúcha tiež pivničná kobka a má 1,52m2. Na chodbe sú 4 byty s výbornými susedmi. Čo je dnes na nezaplatenie :).

Mesačné náklady na byt sú 197€/4 osoby vrátane internetu.

V bytovom dome je zrekonštruovaný výťah. Rekonštrukcia bytového domu prebiehala v dvoch etapách v roku 2012 a 2015 a sú vymenené aj stúpačky. Bytový dom má vlastnú kotolňu.

Parkovanie je tu rezidenčné s ročným poplatkom 50€, pre návštevy teda nerezidentov je parkovanie platené.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 192.990,- €. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný autorizovaný právny a realitný servis, v rámci ktorého Vám radi pomôžeme aj so zabezpečením financovania prostredníctvom nášho špičkového hypotekárneho poradcu s niekoľko ročnými skúsenosťami.

Tento byt sa nachádza hneď na začiatku mestskej časti BA III Rača v časti Krasňany. V pešej dostupnosti máte MHD, vlakové spojenie, ak teda pre Vás auto nie je nutnosť, máte tu neobmedzené možnosti prepravy. Obchodné centrum, LIDL a mnohé iné prevádzky Vám určite uľahčia nakupovanie v blízkosti Vášho bytu. Napojenie na blízky obchvat Vám zabezpečí bezproblémové cestovanie na všetky smery von z Bratislavy ako aj do iných mestských častí. Školy, škôlky, ihriská sú samozrejmosťou a ako som vyššie spomínala krásna príroda je na dosah ruky, lebo každý Bratislavčan pozná krásy Peknej cesty :).

Ja už sa teraz teším na obhliadku s Vami, kde sa presvedčíte, že byt je naozaj tak úžasný ako na fotkách.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie