PREDANÉ - PREDAJ: Zrekonštruovaný rodinný dom s možnosťou podnikania v Zlatých Klasoch

Typ: rodinný dom
Okres: Dunajská Streda
Obec: Zlaté Klasy
Plocha: 126 m²

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa rodinný dom v Zlatých Klasoch. Cena 99 000 €.

Chcete mať rodinný dom s možnosťou podnikať? Tak poďte si so mnou pozrieť rodinný dom v obci Zlaté Klasy. Dom sa nachádza v centre obce neďaleko Jednoty a banky. Ide o tichú peknú časť obce.
Plocha: 126 m2 (hlavná budova 65 m2, zamrežovaný sklad - klietka 16 m2, sklad 45 m2)
Pozemok: 278 m2
Elektroinštalácia: nové rozvody, nová prípojka, nový elektromer, nové ističe a nová rozvodná skriňa. Nové osvetľovacie telesá.
Vodoinštalácia: nové rozvody, vlastná studňa na pozemku.
Kúrenie: nový elektrický kotol, radiátory (ústredné kúrenie)
V dome je kamerový systém a alarm.
Pevná linka, wifi.
Interiér: nové podlahy, zateplenie podláh, odizolovanie, nové dlažby, nové nátery.
Exteriér: plastové okná, nová fasáda.
Parkovanie: pred domom alebo vo dvore.

Zlaté Klasy je veľká obec s kompletnou občianskou vybavenosťou a keďže obyvateľstvo má veľkú kúpnu silu, v obci sa nachádza niekoľko bánk. Je tu aj pošta, lekáreň, obchod Jednota, hotel Máger, kaviareň a obchodík so starožitnosťami, ktorý navštevujú klienti z celého Slovenska. V dedine je aj čerpacia stanica s výbornými cenami pohonných hmôt. V susedstve leží obec Oľdza s rybníkom a možnosťami rybárčenia, ako aj obec Čenkovce s výbornou reštauráciou Trófea.
Šamorín je vzdialený 13 km, Bratislava-Vrakuňa 19 km, Dunajská Streda 23 km.

CENA: 99 000 € vrátane kompletného realitného a právneho servisu, ako aj služieb úverovej poradkyne. V cene sú zahrnuté aj poplatky za overenie podpisov a katastrálny poplatok.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie