PREDANÉ - Predaj domu 57 m2, Baka

Typ: rodinný dom
Okres: Dunajská Streda
Obec: Baka

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj krásny domček v pôvodnom stave s tradičnou slamenou strechou.

Tiché miesto, vzrastlé stromy a zeleň vytvárajú atmosféru, kde si dokonale oddýchnete. Neďaleko sa nachádza aj CHKÓ Dunajské luhy - chránená oblasť európskeho významu.

Obec Baka sa nachádza 37 minút od Bratislavy pred Gabčíkovom, je to príjemná menšia obec s veľkým parkom v centre obce a priamim prístupom na dunajskú hrádzu.

VIDEO :

https://www.youtube.com/watch?v=xwNB18HcRwc

POPIS DOMU:

Jedná sa o pôvodný murovaný domček z plných tehál, príjemný vidiecky pocit tejto stavby si rýchlo obľúbite a pochopíte krásu jednoduchosti tohto miesta. Stavba má potenciál pre jednoduchú rekonštrukciu - všetko je na fantázii a finančných možnostiach budúceho majiteľa. V súčanosti je domček v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave, vykurovanie je riešené pecou na drevo, kde je možná aj príprava jedál. Strop je drevený a strecha tradičná slamená s izoláciou nad drevenými trámami. Dom je možné pripojiť na plyn a kanalizáciu.

POPIS ZÁHRADA:

Na záhrade sa nachádza niekoľko ovocných stromov a dostatočné množstvo zelene. Cez sezónu vás stromy ochránia pred slnkom, na prednej časti pozemku sa nachádzajú ihličnaté stromy, ktoré śu zelené celý rok.

POPIS LOKALITA:

Výnimočná lokalita obce Baka, ktorá bola v minulosti osadou kráľovských dvorníkov, leží na breho Vodného diela Gabčíkovo. Obec má približne 1100 obyvateľov, jedná sa o menšiu obec kde máte pocit, že "zastal čas". Miesto kde si oddýchnete. Podnebie v tejto časti Slovenska je príjemne teplé, zároveň nie je suché - ideálne miesto ak chcete vytvoriť prosperujúcu záhradku.

Prostredie Dunajských luhov Vás ihneď očarí bohatou faunou a flórou, ktorá sa nachádza v zatiaľ nedotknutej prírode. Lokalita poskytuje rôzne formy aktívneho oddychu, či už je to rybolov, vodné športy, tenis, beach volleyball, cyklistika, beh atd. Dostupný je aj areál vodných športov Čuňovo ktorý je celoslovensky známy pre kvalitné možnosti raftingu, surfovania, kayaku, kanoe, paintball a mnohé iné.

Bratislava: 38 min autom (48km)
Gabčíkovo: 6 min autom (5km)
Dunajská Streda: 16 min autom (14km)
Gyor: 33 min autom (32km)

Thermalpark Dunajská Streda: 16 min autom (14km)
CHKO Dunajské luhy: 15 min autom (11km)
Čuňovo: 35 min autom (42km)
Tesco Gabčíkovo: 6 min autom (5km)

MESAČNÉ NÁKLADY:

100 EUR / mesiac

DISPOZÍCIA:

Tento domček má pôvodnú dispozíciu tzv. "dlhého vidieckého domu", pozostáva zo vstupnej haly kde sa nachádza jedálenská časť a priestor na kuchynku, na oboch stranách sa nachádzajú izby. V zadnej časti domu sa nachádza prechod na povalu / priestor využívaný ako špajza alebo sklad.

Dispozícia je bližšie špecifikovaná v priložených pôdorysoch.

Celková plocha pozemku : 673m2
Celková úžitková plocha rodinného domu : 57m2
Zastavaná plocha rodinný dom : 60m2

CENA:

64 900 EUR

Za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024. Všetky poplatky sú zahrnuté v cene.

Doporučujem vidieť

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie