BOSEN | 4 izbový rodinný dom, Čierna Voda - Chorvátsky Grob, 692m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
410 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Chorvátsky Grob
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v tichej časti obce Chorvátsky Grob - Čierna Voda.

DOM: 4 izbový dom o výmere 149m2 bol postavený v roku 2009 na pozemku o veľkosti 692m2. Dom je napojený na alarm, je klimatizovaný, má plynové podlahové kúrenie a v obývačke krbové kachle. Dom sa predáva zariadený.

DISPOZÍCIA: Vo vstupnej chodbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa a samostatná toaleta, obývačka je spojená s jedálňou a kuchyňou, v ktorej sa náchadza špajza. Dom má 3 spálne a kúpeľňu s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, walk-in šatník spojený s práčovňou.

POZEMOK: Záhrada je udržiavaná, nachádzajú sa na nej okrasné dreviny, stromy a kríky. Celý pozemok je automaticky zavlažovaný zo studne.

PARKOVANIE: K dispozícii sú 2 parkovacie miesta, jedno v garáži a jedno pred ňou.

IS: Verejná voda, kanalizácia, plyn, elektrina

CENA: 410.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Chorvátsky Grob v časti Čierna Voda s výbornou dostupnosťou do Bratislavy a s priamým napojením na obchovat a dialnicu. V obci sa náchadza škola, škôlka, nákupné centrum, obchody, športové centrum, reštaurácie aj zdravotné stredisko. V tesnej blízkosti domu sa nachádza pohybové centru a cyklochodník. V blízkom okolí sa nachádza Vajnorské jazero a vlaková zastávka do Bratislavy, na ktoré sa viete dostať aj po cyklotrase.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie