PREDANÉ - Predaj domu 223 m2, Brezno

Typ: rodinný dom
Okres: Brezno
Obec: Brezno

RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom neďaleko Brezna.

Priestranný dvojgeneračný dom je situovaný v obľúbenej lokalite Vrchdolinka. K domu prislúcha hospodárska budova, garáž a záhrada. Zastavaná plocha má výmeru 301m2, záhrada 652m2.

Dispozičné riešenie:
Prízemie a poschodie domu spája vnútorné schodisko. Obe podlažia majú rovnakú dispozíciu (chodba, kuchyňa, spálňa, obývacia izba, kúpeľňa a špajza), kúpeľňa na poschodí nebola však dokončená. Priestranné podkrovie ponúka možnosť vybudovať ďalší obytný priestor. Terasu na poschodí pôvodný majiteľ v minulosti zasklil a v letných mesiacoch bola využívaná ako ďalšia miestnosť.

Dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu. Vymenené boli plastové okná v obytných miestnostiach a kuchyniach. Rodinný dom je napojený na inžinierske siete (plyn, elektrika, voda), je potrebné napojiť sa na vybudovanú kanalizáciu. Vykurovanie plynom a tuhým palivom.

Pozemok je rovinatý a plný zelene. V záhrade rastú ovocné stromy, kríky aj vinič.
Popri dome vedie obľúbená cyklocesta vedúca do Hrončianskej doliny. Okolie domu ponúka panoramatické výhľady na Nízke Tatry. Zastávka autobusu sa nachádza pár metrov od domu.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE a kompletného právneho servisu RE/MAX.

V prípade viacerých záujemcov bude uprednostnená vyššia ponuka. Právo výberu vhodného záujemcu si vyhradzuje majiteľ nehnuteľnosti.

Link pre viac fotografií:

https://www.topreality.sk/rodinny-dom-len-3km-od-mesta-r8034820.html

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie