PREDANÉ - Chalupa Ždiar, Ždiar

Typ: chalupa
Okres: Poprad
Obec: Ždiar
Plocha: 185 m²
Plocha pozemku: 810 m²

Popis
Plánujete zhodnotiť svoje peniaze?
Rozhodli ste sa pre investíciu do nehnuteľnosti?
Sú vašou prioritou Vysoké Tatry?
Ak ste na tieto otázky odpovedali ÁNO, ponúkame vám vo výhradnom zastúpení skvelú príležitosť pre investíciu do turizmu priamo v samotnom srdci goralskej obce Ždiar. Na predaj je táto krásna chalupa s kompletne zabehnutým marketingom (webstránka, sociálne siete, ubytovacie portály). Chalupa ponúka ubytovanie pre rodiny s deťmi a celková kapacita je 12 osôb. Sú tu dva apartmány 75 m2 a 110 m2. Každý z nich má samostatný vchod, vlastnú kúpeľňu s toaletou, kompletne vybavenú kuchyňu a dve spálne a spoločenskú miestnosť s LCD TV, SAT a DVD prípojkou a dvoma sedačkami.
Kúsok od chalupy sa nachádzajú reštaurácie. Samotnú obec Ždiar a jej možnosti pre turistov a dovolenkárov asi netreba zvlášť predstavovať. Obec a jej okolie ponúka každým rokom čoraz viac možností pre trávenie aktívnej aj pasívnej dovolenky. Momentálne je kapacita chalupy rezervovaná cca na 50% do jari budúceho roka a ďalšie zhodnotenie a návratnosť investície už záleží len na šikovnosti nového majiteľa.
V prípade záujmu je možné zabezpečiť aj kompletný servis spojený s prenájomom a prevádzkou, čo pre nového majiteľa znamená minimum starostí a môže sa plne venovať iným aktivitám.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie