PREDANÉ - Predaj domu 375 m2, Jaklovce

Typ: rodinný dom
Okres: Gelnica
Obec: Jaklovce

ZNÍŽENÁ CENA Na predaj luxusná vila s bazénom v obci Jaklovce, 30km od Košíc

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj priestraný drevodom s podlahovou plochou 375 m2 v obci Jaklovce, vzdialený len 30km od Košíc. Nehnuteľnosť sa nachádza na rozľahlom pozemku o rozlohe 10.753m2.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Lokalita: Jaklovce
Podlahová plocha: 375 m2
Rozloha pozemku: 10.753m2
DISPOZÍCIA: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, rozľahlá hala prepojená s kuchyňou a jedálňou, samostatná toaleta, technická miestnosť, spálňa, šatník, kúpeľňa so saunou. Poschodie poskytuje 2 spálne s výstupom na balkón, obývačku a kúpeľňu.

POPIS DOMU: Prízemie ponúka dostatok denného svetla a výhľad na pozemok vďaka francúzskym oknám, ktoré dokonalo presvetlili rozľahlú halu. V hale sa nachádza TV s domácim kinom a krb, ktorý unikátne dotvára atmosféru drevodomu. Hala je spojená s jedálenskou časťou a kompletne vybavenou kuchyňou s dubovou linkou. V kuchyni nechýbajú spotrebiče ako napríklad americká chladnička, kávovar, umývačka riadu, drvička , varná rúra a varná doska. Na prízemí sa tiež nachádza vstupná chodba, samostatná toaleta, technická miestnosť, spálňa, šatník, kúpeľňa so saunou, sprchou, vaňou a oddychovou časťou. Priamo z prízemia sa francúzskymi oknami môžeme presunúť na terasu, kde sa nachádza bazén, posedenie, výčap, bar a gril.
Na poschodie, ktoré poskytuje 2 spálne s balkónom, menšiu obývačku, ktorá môže byť využitá napríklad ako galéria, kúpeľňu s toaletou, bidetom a liatinovou vaňou, vedú drevené schody vyrobené z červeného smreku.

SIETE
• elektrika
• voda z obecného vodovodu
• kanalizácia
• žumpa


DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
Kolaudácia prebehla v roku 2013. Drevodom má betónový základ a je podpivničený, pričom pivnica má rozlohu 55,44m2. Podlahová plocha domu je 210 m2 na prízemí a 165 m2 na 1.nadzemnom podlaží. Dom disponuje elektrickým tepelným čerpadlom, vodovodom, studňou a čističkou do podmoku. V dome sa nachádzajú kvalitné eurookná s trojskom a škridlová strecha. K domu prislúcha garáž o rozlohe 118m2. Pozemok ponúka relax pri ohnisku s posedením, detské ihrisko, altánok, krytý bazén, barový pult s výčapom a záhradný domček na náradie.


Nehnuteľnosť je možné využiť ako investíciu alebo na bývanie.
Okolie ponúka množstvo možností pre menej aj viac náročných, na svoje si prídu milovníci turistiky a cyklistiky, zároveň možnosti rekreácie a relaxu.
Ak Vás táto nehnuteľnosť očarila rovnako ako mňa, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku.

Link na videoobhliadku : https://youtu.be/wQ8-Hs27PTg

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie