Priestranný 5 izbový rodinný dom v obci Boleráz na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
129 990 €
Typ: päťizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Boleráz
Plocha: 105 m²
Plocha pozemku: 1282 m²
Realitný maklér:


Popis
Tehlový rodinný dom v pôvodnom stave na 12,8 a pozemku, vhodný na rekonštrukciu podľa vašich predstáv sa nachádza v Bolerázi. Tento krásny pozemok ma rozmery 14 m šírka a 92 m dĺžka a je sprístupnený z oboch strán. Dom bol postavený v roku 1955 a okrem výmeny plastových okien v 2015 je v pôvodnom stave. Výhodou sú taktež dve pivnice, hospodárska budova a dielňa. Nádvorie poskytuje perfektné súkromie a rozsiahla záhrada ponúka veľa možnosti pestovania. Aktuálne sa na nej pestuje vinič.

Dispozícia: Dom má dva vchody. Jeden v podbrání, cez ktorý sa dostaneme do veľkej chodby a druhý približne v polovici domu vedie do predsiene. Ďalej pozostáva zo štyroch nepriechodných izieb, jednej priechodnej izby, priechodnej kuchyne so špajzou, dvoch komôr (v budúcnosti vhodných aj ako šatník) a kúpeľne s WC. Súčasťou je aj letná kuchynka so samostatným vchodom, ktorá sa nachádza za obytnou časťou. Vchody do oboch pivníc sú z nádvoria.

IS: Kúrenie zabezpečuje ústredný plynový kotol. Odpad je riešený žumpou, aj keď v obci je kanalizácia v tejto časti ešte nie je dobudovaná. Vodovod v celom dome je napojený na studňu, avšak obecný vodovod má prípojku pred domom. Elektrina 220/380.

Občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, zubár, lekár, lekáreň, potraviny, bar, reštaurácia, vlaková stanica, vodná nádrž a ďalšie rôzne služby. Poloha obce poskytuje viacero možnosti na trávenie voľného času. Ponúkam zopár tipov vzdialených len 15 min autom. Chytanie rýb na priehrade, výlety na Smolenický zámok poprípade turistika v priľahlých Malých Karpatoch, jaskyňa Driny, kaštieľ v Dolnej Krupej, Aquapark v Trnave a mnoho iného.
Vzdialenosť od miest: Smolenice 7 km Trnava 13 km, Senica 30 km, Pezinok 40 km, Bratislava 70 km,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie