Predaj komerčného objektu 535 m2, Podbrezová

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Brezno
Obec: Podbrezová
Plocha: 1069 m²
Realitný maklér:
Anna Přidalová
0948 611 595

RE/MAX ponúka na predaj dvojpodlažnú budovu v centre obce Podbrezová / https://www.podbrezova.sk, ktorá je vhodná na prevádzku obchodu, služieb, administratívu, kancelárie.

Objekt bol daný do užívania v roku 1997 a v 2012 roku bol zrekonštruovaný interiér prvého podlažia pre prevádzku služieb bankovej inštitúcie (Slovenská sporiteľna, a.s.)

Zastavaná plocha objektu má 535 m2, podlahová plocha 1NP: prízemia je 389 m2, podlahová plocha 2NP: poschodia je 340 m2.

Pozemok pod stavbou o výmere 535 m2, priľahlý pozemok
/ spevnená plocha a parkovisko/ má rozlohu 568 m2.

Objekt je napojený na elektroinštaláciu, vodu, kanalizáciu aj prípojku zemného plynu, má aj rozvody telekomunikačné a počítačové sieťové rozvody.Vykurovanie je ústredné teplovodné, radiátory oceľové panelové.

Nosný zvislý systém objektu je železobetónový montovaný skelet, výplňové obvodové konštrukcie sú murované tehlové , zateplené kontaktným zatepľovacím systémom, t.j. polystyrénom hrúbky 100 mm. Deliace konštrukcie budovy sú murované, stropy železobetónové s rovnými podhľadmi, strecha je plochá krytina z asfaltových natavených pásov, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu.

Okná sú plastové, vnútorné dvere drevené plné hladké alebo zasklené dyhované.

Interiér budovy: podlahy z keramických dlažieb, v kanceláriách v časti plávajúce, z veľkoplošných laminátových parkiet, čiastočne s textilnými povrchmi, vnútorné omietky sú vápenné hladké, v hygienických miestnostiach keramické obklady. Sociálne priestory sú vybavené štandardnými zariaďovacími predmetmi, t.j. keramické umývadlá, pisoáre, WC, nerezové pákové batérie, keramické obklady stien a dlažby. Schodiská sú zo železobetónovej monolitickej konštrukcie s keramickými dlažbami.

Obec Podbrezová je významným priemyselným centrom na Pohroní .

Obec leží v banskobystrickom kraji, v západnej časti okresu Brezno medzi pohoriami Nízke Tatry a Slovenské rudohorie.

Viac na : https://www.podbrezova.sk/

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie