PREDANÉ - ZNÍŽENÁ CENA - Murovaná chata s udržiavanou záhradou a vynikajúcou polohou

Typ: chalupa
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 17 m²

Ponúkame na predaj zrekonštruovanú, plne podpivničenú chatu o výmere 17 m2 (+ 17 m2 pivnica) postavenú na pozemku o veľkosti 315 m2. Chata sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite – chatová oblasť Hliník, ktorá je charakteristická svojou krásnou prírodou a pokojným prostredím. V tesnej blízkosti chaty sa nachádza rybník, ktorý poskytuje možnosti na príležitostné rybárčenie, prechádzky či relax v okolí prírodnej vody.

Samotná chata je postavená z tehál, steny sú omietnuté, podlaha PVC a okná plastové. Interiér chaty tvorí jedna izba, ktorá je plne vybavená – nachádza sa tu dostatočne veľká kuchynská linka s drezom, chladnička, mikrovlnka. Ďalší úložný priestor tvorí skrinka, na ktorej je umiestený televízor. V izbe sa nachádza aj pohovka a konferenčný stolík. Veľkou výhodou je vnútorný krb na tuhé palivo, ktorý izbu vykúri počas chladných dní, čo umožňuje chatu využívať celoročne.

Chata aj okolitý pozemok sú v peknom udržiavanom stave, na pozemku sú vysadené ovocné stromy aj vinič. Pozemok je vhodný na pestovanie zeleniny, ovocia či sadenie okrasných rastlín. Za chatkou sa nachádza dostatočne veľká trávnatá plocha vhodná na detské hry či v lete na opaľovanie. Okrem chaty sa na pozemku nachádza aj záhradný domček, ktorý je možné využiť či už na odkladanie náradia alebo ako dielnička pre majstra. Vedľa záhradného domčeka sa nachádza suché WC.

K chate prislúcha aj krytá terasa s posedením a vonkajším murovaným krbom vhodným na grilovanie a záhradná hojdačka. Na pozemku sa nachádza prípojka elektriny a studňa s čerpadlom. Parkovanie je možné priamo pri chate.

Pre klienta hľadáme vhodného záujemcu o kúpu, ale je možná aj výmena chaty za garzónku či 1-izbový byt + doplatok majiteľa. V prípade, ak Vás ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať ma na tel. č.0918830827


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie