PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 46 m2, Bratislava - Vrakuňa

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 46 m²

Hľadáte priestranný 1 izbový byt v kľudnom prostredí za výbornú cenu s možnosťou prerobenia na 2 izbový byt? (možnosti dispozičnej zmeny si pozrite vo fotogalérii) Presne takýto byt máme pre Vás práve v ponuke.

Zažite obhliadku v tomto momente (skopírujte si nasledujúci link do Vášho prehliadača)

https://my.matterport.com/show/?m=VeWeat3Njwr

Ponúkame Vám 1 izbový byt na Čiližskej ulici v Bratislave, ktorý má 41m2 podlahovej plochy, naozaj takýchto priestranných bytov je v danej lokalite veľmi málo. K dispozícii má aj murovanú pivnicu o rozmere cca 5m2, kde bezpečne schováte aj svoje bicykle.

Byt sa nachádza na 5 poschodí v päťposchodovom dome. Výhodou je, že nad Vami už nikto nebýva, strecha je nová zateplená, bytový dom je zateplený minerálnou vlnou Nobasil, čo je nadštandard oproti bežnému polystyrénu. Celkovo má bytový dom za sebou kompletnú rekonštrukciu, nový výťah, zrekonštruované pivničné priestory, vstupná brána, nové stupačky. Všetky rekonštrukcie boli vykonané hospodárne, preto mesačné náklady správcovi za užívanie bytu sú len 100,-€. Vo vchode je len 15 bytových jednotiek a máte prehľad kto vo Vašom vchode býva.

Byt je po staršej no zachovalej rekonštrukcii, plastové okná, bezpečnostné dvere, 2x vstavaná skriňa na chodbe, v kúpeľni je sprchový kút a miesto aj pre práčku. Kuchyňa je naozaj priestranná a v prípade potreby, po zmene dispozície byt v kľude poslúži ako spálňa.

Byt je orientovaný do tichého vnútrobloku a má juhozápadnú orientáciu.

Lokalita: Kľudná časť "Dolných Honov" kúsok od konečnej MHD, s dobrým parkovaním pred domom. Ak ste fanúšik športu asi 1 km od bytu máte k dispozícii Vrakunský lesopark kde môžete oddychovať športovať, ak máte radi cyklistiku, máte k dispozícii cyklotrasy popri malom Dunaji. Všetky služby ako potraviny, reštaurácie, služby sú v blízkosti bytového domu.

Náš názor:

Výnimočná ponuka vzhľadom na pomer cena/m2 a využiteľnosti nehnuteľnosti (možnosť prerobenia na menší 2 izbový byt). Byty s touto dispozíciou a veľkosťou nájdete len na Čiližskej ulici. Výborný bytový dom po kompletnej rekonštrukcii s dobrým hospodárením, menej bytových jednotiek a dobrými susedmi. Priestranná murovaná pivnica v zrekonštruovaných pivničných priestorov je ďalším bonusom, nakoľko viete tento priestor naozaj využiť ako plnohodnotný odkladací priestor. Plusom je aj bezproblémové parkovanie pred domom. Určite je tento byt zaujímavou nehnuteľnosťou nie len na bývanie, ale aj ako investícia na prenájom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie