Dvojpodlažný 5 izbový RD s bazénom v Trnave časť Kamenný mlyn

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
398 000 €
Typ: päťizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 130 m²
Plocha pozemku: 314 m²
Realitný maklér:


Popis
Krásny 11 ročný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom v radovej zástavbe v Kamennom Mlyne v Trnave na predaj. Konštrukcia domu je z Ytongu a jeho zastavaná plocha predstavuje 129 m2. Pred domom sú k dispozícií 3 parkovacie miesta. Pozemok napriek menšej výmere 314 m2 poskytuje majiteľovi všetko čo potrebuje. Pekná udržiavaná záhrada s prestrešeným vyhrievaným bazénom s proti prúdom a morskou vodou bude vaša oáza pokoja. V altánku zase môžete tráviť príjemné letné večere pri grilovačke alebo cigáre. Dvor je situovaný na juh.

Dispozícia domu:
1.podlažie (rozloha 100 m2): obývacia izba s biokrbom spojená s kuchyňou (40m2), 3 nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Z obývačky a jednej izby sú vstupy na terasu (16m2). V izbách predpríprava na TV (satelit) a internet.

2.podlažie: spálňa s murovaným šatníkom, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a priestranná terasa (70m2) s krásnym výhľadom na Kamenáč.

IS: elektrika, voda, kanalizácia, plyn. Vykurovanie je zabezpečené podlahovým kúrením. Nízke náklady na energie.
Predajom hneď voľný.

Občianska vybavenosť v pešej dostupnosti do 20 min: reštaurácia, potraviny, kaviareň, základná škola , stredná športová škola, Materiálovo technologická fakulta STU, špeciálna spojená škola, Aqua baby club, lekáreň a mnoho iného.
Vzdialenosť od miest: Galanta 25 km, Senica 40 km, Piešťany 40, Nitra 50 km, Bratislava 55 km

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie